Kennisbank noodverlichting

Dé digitale bibliotheek en informatiebron voor noodverlichting. Hier vind je een antwoord op al jouw vragen over noodverlichting en vind je artikelen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste noodverlichting voor jouw klus.

Bekijk het productassortiment

Benieuwd welke producten we allemaal hebben?

Filteren:
Productgericht

De beschermingsgraden tegen water- en stofdichtheid voor noodverlichting worden uitgedrukt in een IP-waarde. Een IP-waarde bestaat uit twee cijfers.

Productgericht

Sinds 2021 is er een vernieuwde versie van de NEN 3011 met de mogelijkheid om een specifieke route aan te duiden voor ‘personen met een mobiliteitsbeperking’.

Soorten noodverlichting

Een risicovolle werkplek moet blijken uit de RI&E en bestaan er in allerlei soorten en maten.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat ons afval op de juiste manier verwerkt wordt. Daarom werken bij samen met verschillende instanties om dit correct te kunnen doen.

Productgericht

Afstandstabellen zijn nodig om noodverlichting te projecteren. Met een voorbeeld leggen we je uit hoe je de afstandstabellen moet gebruiken.

Productgericht

Noodverlichting is een veiligheidsproduct. Daarom is het zo belangrijk dat je deze correct installeert. Hier leest je hoe je dat precies doet.

Productgericht

Noodverlichting is een veiligheidsproduct. Daarom is het zo belangrijk dat je deze correct aansluit. Hier leest je hoe je dat precies doet.

Productgericht

Beschermingsklasse kiezen? Dat is compleet afhankelijk van de ruimte waarin je noodverlichting toepast. Wij geven je uitleg over de verschillende klasses.

Productgericht

In een productomschrijving zie je eerst de productfamilie staan, gevolgd door de armatuurcode. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Kenniscentrum Noodverlichting
Kenniscentrum Noodverlichting logo

Verbreed én verdiep je kennis

Leren, doen en ervaren: in het Kenniscentrum Noodverlichting ben je aan het juiste adres om je kennis van noodverlichting verder te verbreden en/of verdiepen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales