Kennisbank noodverlichting
Dé digitale bibliotheek en informatiebron voor noodverlichting. Hier vind je een antwoord op al jouw vragen over noodverlichting en vind je artikelen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste noodverlichting voor jouw klus.
Bekijk het productassortiment
Benieuwd welke producten we allemaal hebben?
De beschermingsgraden tegen water- en stofdichtheid voor noodverlichting worden uitgedrukt in een IP-waarde. Een IP-waarde bestaat uit twee cijfers.
Sinds 2021 is er een vernieuwde versie van de NEN 3011 met de mogelijkheid om een specifieke route aan te duiden voor ‘personen met een mobiliteitsbeperking’.
Een risicovolle werkplek moet blijken uit de RI&E en bestaan er in allerlei soorten en maten.
Wij vinden het belangrijk dat ons afval op de juiste manier verwerkt wordt. Daarom werken bij samen met verschillende instanties om dit correct te kunnen doen.
Afstandstabellen zijn nodig om noodverlichting te projecteren. Met een voorbeeld leggen we je uit hoe je de afstandstabellen moet gebruiken.
Noodverlichting is een veiligheidsproduct. Daarom is het zo belangrijk dat je deze correct installeert. Hier leest je hoe je dat precies doet.
Noodverlichting is een veiligheidsproduct. Daarom is het zo belangrijk dat je deze correct aansluit. Hier leest je hoe je dat precies doet.
Beschermingsklasse kiezen? Dat is compleet afhankelijk van de ruimte waarin je noodverlichting toepast. Wij geven je uitleg over de verschillende klasses.
In een productomschrijving zie je eerst de productfamilie staan, gevolgd door de armatuurcode. Bekijk hier een aantal voorbeelden.
Verbreed én verdiep je kennis
Leren, doen en ervaren: in het Kenniscentrum Noodverlichting ben je aan het juiste adres om je kennis van noodverlichting verder te verbreden en/of verdiepen.