Noodverlichting voor op kantoor

Kantoor noodverlichting Noodverlichting op kantoor

Noodverlichting kantoor: optimale verlichting voor optimale prestaties

In kantoorruimten is behoefte aan functioneel licht waardoor geconcentreerd, actief en creatief gewerkt kan worden. Het optimale licht zorgt er voor dat werknemers zich beter voelen en daardoor beter presteren. Verlichting in kantoorgebouwen draagt ook bij aan de uitstraling en het imago van het bedrijf.

Er worden verschillende eisen gesteld aan veilige noodverlichting. Drie bronnen zijn hierbij van belang; het Bouwbesluit, de NEN en de Arbowet. Deze zijn de basis voor een veilige noodverlichtingsinstallatie. Kijk hier voor een uitgebreide uitleg over de eisen omtrent noodverlichtingsinstallaties.

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting buiten

Noodverlichting voor buiten

De vluchtroute vanuit een gebouw loopt tot aan de openbare weg. Het is dus van belang dat er ook op een eventueel buitenterrein noodverlichting aanwezig is. Hiervoor hebben we de Nightlife ontwikkeld. Deze zorgt voor een veilige vluchtroute. Ook aan de buitenzijde van een kantoorgebouw.

Design noodverlichting

Speciaal voor gebouwen waar inrichting en uitstraling van belang is, zoals een kantoorgebouw,  hebben we een nieuwe design serie ontworpen. De D-Sign-serie is in juni 2021 geïntroduceerd. Naast de D-Sign hebben we oook nog steeds de S-Sense in het assortiment. Deze armaturen zijn subtieler aanwezig, maar voldoen nog steeds aan de veiligheidseisen die in het Bouwbesluit, de NEN en de Arbowet gesteld worden. De design armaturen worden vaak door architecten gekozen. Ze zijn beschikbaar in wit en in zwart. De D-Sign armaturen zijn de opvolgers voor de S-Senser armaturen. Deze worden vanaf 2022 langzaam uitgefaseerd.

Onderhoud van noodverlichting kantoor

Het monitoren en regelmatig onderhoud van noodverlichting is belangrijk op een kantoor. Om het monitoren en onderhoud van noodverlichting makkelijker te maken hebben we SmartScan geïntroduceerd. Dit is een systeem wat automatisch een notificatie stuurt wanneer één van de armaturen een storing heeft. Ook houdt het zelf een digitaal logboek bij en zorgt het ervoor dat bij een storing van één van de armaturen, de rest het werk overneemt. Meer over SmartScan vind je hier.

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Famostar

Download de SmartScan whitepaper

Lees meer over slimme noodverlichting.

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons zeggen

10/10
"Wij zijn prima geholpen door Famostar. Vanaf het eerste advies gesprek tot aan de aanschaf van armaturen. Advies op maat en op locatie. Installatie van de armaturen gaat zeer makkelijk. Er is een chat over de producten nagedacht."
Zou je ons aanbevelen? Ja
Christian 24-12-2021

Benieuwd naar projecten uit jouw branche?

Benieuwd hoe welke noodverlichting anderen in jouw branche gebruiken? Bekijk onze referenties op de referentiepagina. Per referentie kan je foto’s bekijken, welke armaturen er gekozen zijn en waarom.