Duurzaamheid blog

In onze noodverlichting blog houden we je op de hoogte van de vernieuwingen in onze producten en vertellen we je interessante weetjes over noodverlichting. Ook laten we je weten wanneer er weer een nieuwe webinar plaatsvindt. Bekijk hieronder onze berichten of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws.

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting van Famostar
27 maart 2024

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting. Wat is het en hoe draagt het bij?

Afvalstromen Famostar
29 juni 2023

Afgelopen jaar hebben we stappen genomen om de afvalstromen binnen Famostar te verduurzamen.

Jonge hond vs oude rot
26 mei 2023

“De jeugd voelt verder dan ervaring ziet.” Famostar werkt samen met studenten van de Erasmus University en TU Delft. Zo wordt ervaring uitgewisseld.

16 december 2022

Het einde van het jaar nadert en dat is vaak een tijd van reflectie. Op televisie en online word je overspoeld met lijstjes en overzichten.

Duurzame verpakkingen
31 oktober 2022

Binnen Famostar hebben we gekeken hoe we onze verpakkingen duurzamer kunnen maken. Bekijk hier hoe we dat aangepast hebben.

6 september 2022

Heb jij ook dat gevoel? Dat alles ineens samen lijkt te komen? Droogte, oorlog in het oosten, economische onzekerheid, torenhoge energieprijzen..

Door de verantwoord beheerde bomen het duurzame bos niet meer zien
8 juli 2022

“Circulariteit, duurzaamheid, carbon footprint, Net Zero, Cradle-2-Cradle, Co2 compensatie. HELP!”

Famostar duurzaamheid Daniel
30 mei 2022

Onze huidige duurzaamheidsuitdagingen, zoals het afvalvraagstuk en het grondstoffentekort, zijn ontstaan in onze lineaire economie benadering.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales