Webinars

Hieronder zie je een overzicht van alle Famostar webinars over noodverlichting. Dit zijn geen live webinars, ze zijn eerder gegeven en je kunt ze terugkijken. Dit kun je doen door op de knop te klikken en je aan te melden. Je kunt dan meteen de webinar bekijken.

De webinars worden gegeven door Marc Ettema. Marc is productmanager van Famostar en specialist in noodverlichting.

Op de hoogte blijven van alle webinars?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Webinar noodverlichting voor VVE en vastgoedbedrijven

In dit webinar leer je alles over noodverlichting in de praktijk specifiek voor VVE en vastgoedbedrijven

Webinar slimme noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de mogelijkheden van het slimme noodverlichting beheersysteem SmartScan en weet je wat de voordelen zijn.

Noodverlichting in de praktijk voor woningcorporaties

In dit webinar leer je alles over noodverlichting in de praktijk specifiek voor woningcorporaties en appartementencomplexen.

Bekijk nu het webinar over onze complete familie D-Sign vluchtrouteaanduiding.

Productpresentatie D-Sign armatuur

Na dit gratis webinar weet je hoe de nieuwe D-Sign eruit ziet, wat de voordelen van de armatuur zijn en wat de pluspunten voor installatiegemak zijn.

Webinar Energiebesparingsplicht voor noodverlichting

Na dit gratis webinar ben je bekend met de verschillende maatregelen die voor noodverlichting genomen kunnen worden vanuit de Klimaatwet.

Productpresentatie D-Sign armatuur

Na dit gratis webinar ben je bekend met de praktijkoplossingen voor noodverlichting die er geboden worden specifiek voor het onderwijs.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales