Noodverlichting voor buiten

Noodverlichting die buiten hangt

Noodverlichting voor de buitenzijde van een gebouw

Vaak is er discussie over het toepassen van noodverlichting aan de buitenkant van een gebouw. Als mensen via de vluchtroute het gebouw uit worden geleid is dat toch voldoende? Dat is niet helemaal waar. Soms vallen de mensen letterlijk in een zwart gat. In een donkere ruimte zie je niet wat er om je heen staat zoals fietsenreken, plantenbakken en andere obstakels. Soms moeten mensen ook via een trap naar de veilige plek. Daarom is noodverlichting aan de buitenzijde van het gebouw enorm belangrijk.

Bekijk het volledige assortiment

Benieuwd naar ons volledige assortiment noodverlichting?

Noodverlichting voor buiten bestellen 8 jaar accugarantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting voor buiten bestellen 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Volledig noodverlichting voor buiten assortiment

Nightlife VPA-1 Metallic - Famostar

Nightlife VPA-1 Metallic

392140
Wand opbouw
Automatisch Test Systeem
Pro WPA-1 C - Famostar

Pro WPA-1 C

392516
Wand opbouw
Automatisch Test Systeem
Pro PPS-1 - Famostar

Pro PPS-1

393373
Plafond opbouw
SmartScan

Geoptimaliseerde noodverlichting voor buiten

Dankzij het bolvormige, fraaie design zijn onze noodverlichtingsarmaturen goed toe te passen aan de buitenkant van jouw gebouw. Door de slimme en solide constructie is de armatuur gegarandeerd water- en stofdicht (IP65) en optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vandalisme of hagel (slagvast IK10). Door het toepassen van veel slimmigheden en gemak is de kans op faalkosten tijdens het installeren minimaal. De montagebak wordt aan de wand bevestigd, waarna de lichtunit er eenvoudig op geklikt kan worden dankzij klikvingers en het plug-in montagesysteem. De bevestigingsschroeven aan de boven- en onderkant dragen bij aan extra stevigheid, waterdichtheid en vandalismepreventie.

Voorzien van een ventilatiesysteem en schemerschakelaar

Ons assortiment noodverlichting voor buiten is standaard voorzien van een schemerschakelaar en kan indien gewenst extern worden ingeschakeld. Een ventilatiesysteem reduceert condensvorming tot een minimum. Door gebruik van innovatieve accutechnologie kent ons assortiment een groot temperatuurbereik van -20°C tot +40°C, wat een verwarmingssysteem dus overbodig maakt.

Noodverlichting en beveiligingsverlichting voor buiten in één

Het lichtbeeld wordt gevormd door de combinatie van 2 hoogwaardige led-lenzen. Deze projecteren het licht op de gewenste plek voor de deur en langs de gevel. Het lichtbeeld is daardoor optimaal voor zowel nood- als beveiligingsverlichting. Door de nood- met de verlichtingsmodellen te combineren kan de totale verlichting aan de buitenzijde van het pand uniform worden gehouden. Ons assortiment noodverlichting voor buiten voldoet aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen dankzij een verlichtingssterkte van 3 lux.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Download de Nightlife folder

Wil je meer informatie over de Nightlife?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Noodverlichting voor buiten bij Sportsereen

Noodverlichting voor buiten bij Sportsereen in Huissen

Bij Sportsereen in Huissen is er gekozen voor de Nightlife in een speciale eigen kleur aan de buitenkant van het gebouw. Op deze manier past de armatuur bij de totaaluitstraling van het pand. Naast de Nightlife aan de buitenzijde, wordt er ook gebruik gemaakt van de S-Sense en de CELO aan de binnenzijde van het gebouw.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales