Service van Famostar

Of het nu gaat om de toepassingsgebieden, technieken, productkennis of regelgeving van noodverlichting: wij kunnen u altijd verder helpen dankzij onze ervaring en kennis opgebouwd in de afgelopen 65 jaar. Met ons brede pakket aan diensten hopen wij u optimaal te ondersteunen. Onze klantenteams staan altijd voor u klaar. Voor een persoonlijk advies, een unieke oplossing voor een lastig probleem of gewoon met wat praktische tips. Wij maken het u graag gemakkelijk. Dat is service van Famostar.

Opstellen noodverlichtingsplan

Kom je er zelf niet helemaal uit met het plan voor de noodverlichting? Voor het opstellen van een goed en duidelijk plan kun je terecht bij onze binnendienst. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van plannen en het adviseren van de juiste armaturen voor jouw gebouw. Je kunt hier een aanvraag doen. Liever zelf aan de slag? Kijk dan eens bij onze downloads voor documenten die je op weg kunnen helpen.

Webinars, kennisvideo’s en veelgestelde vragen

Vanuit de praktijk krijgen wij regelmatig vragen waarvan we denken dat ook anderen wat aan het antwoord hebben. Deze worden opgenomen in onze veelgestelde vragen of in de Kennisbank. Mocht het om een vraag gaan waar we wat meer over kunnen vertellen, dan maken we hier een kennisvideo of een webinar van, zodat we voldoende uitleg kunnen geven over het onderwerp. Zo doen we ons best om iedereen te voorzien van de informatie die nodig is. Heb je zelf een vraag over noodverlichting? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Een toolbox aanvragen

Wil je graag wat meer kennis over noodverlichting in je bedrijf brengen? Onze buitendienst geeft regelmatig toolboxen over noodverlichting om zo de kennis over noodverlichting omhoog te halen. De onderwerpen die besproken worden zijn afhankelijk van de vraag die neergelegd wordt. Verschillende opties zijn mogelijk. denk hierbij bijvoorbeeld aan: productkennis, verduurzaming, wet- en regelgeving of onderhoud van noodverlichting. Hier kun je een aanvraag doen voor een toolbox.

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag? Neem contact op.

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

Downloads

Ben je op zoek naar onze noodverlichting catalogus? Of wil je de prijzen van onze noodverlichtingsarmaturen in een overzicht? Kijk dan hier snel verder.

Revit-bestanden

Famostar was de eerste noodverlichtingsfabrikant met Revit-modellen. Vanaf 1 april zijn ook onze nieuwe SmartScan armaturen beschikbaar voor BIM.

Veelgestelde vragen

Hier vind je veelgestelde vragen en antwoorden over onze producten en dienstverlening. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het volledige productassortiment.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales