Home Service

Service

Of het nu gaat om de toepassingsgebieden, technieken, productkennis of regelgeving van noodverlichting: wij kunnen u altijd verder helpen dankzij onze ervaring en kennis opgebouwd in de afgelopen 65 jaar. Met ons brede pakket aan diensten hopen wij u optimaal te ondersteunen.

Onze klantenteams staan altijd voor u klaar. Voor een persoonlijk advies, een unieke oplossing voor een lastig probleem of gewoon met wat praktische tips. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Lees verder

Benieuwd naar projecten in jouw branche?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.

Bekijk referenties

Waarom kiezen voor Famostar?

Ontdek de voordelen
Wij leveren niet alleen noodverlichting, maar ook veiligheid
Alexander Molendijk
Alexander Molendijk

Opstellen van noodverlichtingsplannen

De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw; allemaal onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het opstellen van een noodverlichtingsplan. Om u hierbij te helpen bieden wij de mogelijkheid om een noodverlichtingsplan voor u of met u op te stellen.

Toolbox

Om het niveau op het gebied van noodverlichting in uw organisatie te verhogen organiseren wij toolboxen. Bij u of ons op locatie combineren we actuele wet- en regelgeving met tips over veilig werken en praktijksituaties. Dit is dé manier om de relatie met uw klant te verstevigen en verder uit te bouwen.

Service en onderhoud

De kwaliteit van onze producten vinden wij erg belangrijk. Als het nodig is zijn onze servicemedewerkers dan ook snel ter plaatse om een probleem te analyseren en direct te verhelpen. Daarnaast kunt u altijd terugvallen op onze garantieregeling.

10 jaar garantie

Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf (ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) besteden we de grootste zorg aan de kwaliteit van onze producten, processen en mensen.

Maatwerk

Omdat onze assemblage volledig in eigen huis plaatsvindt, kunnen we flexibel omgaan met uw specifieke vragen. Zo werd op verzoek van een klant de noodverlichting gekoppeld aan de aanwezige spanningsrail. Of werd er een renovatieset ontwikkeld om van TL naar led over te stappen. Wel zo gemakkelijk.

Flash Alert™ Technology

Flash Alert™ Technology zorgt ervoor dat een pictogram periodiek feller oplicht in nood. Door deze flitsfunctie trekt het pictogram extra aandacht bij spanningsuitval, waardoor mensen sneller geneigd zijn de vluchtroute naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te herkennen en te volgen.

Testsystemen

Onze decentraal gevoede armaturen zijn uitgerust met een Automatisch Test Systeem (ATS) of een DALI-communicatiemodule. Onze centraal gevoede armaturen worden bewaakt en getest door ons centraal gevoede systeem EBS.

Revit-bestanden

Werken met BIM zorgt voor een goede samenwerking en afstemming van de verschillende disciplines die aan hetzelfde project werken. Het BIM-model van een gebouw is een gedeeld bestand met informatie over het gebouw gedurende de hele levenscyclus.

Veiligheid is bij ons dan ook altijd het uitgangspunt. Wet- en regelgeving gebruiken we als toets, maar we kijken ook naar het menselijk gedrag in stresssituaties. Dit passen we toe bij het opstellen van noodverlichtingsplannen, maar ook bij onze productontwikkeling.

Voor ons is het belangrijk om te weten wat er speelt bij installateurs, adviseurs en eigenaren van gebouwen. In nauwe samenwerking met hen worden ideeën uitgewerkt tot nieuwe producten en diensten. Hierdoor zijn onze producten makkelijk te installeren en hebben we voor iedere situatie een goede oplossing.

Elk product is met zorg ontworpen en met aandacht in elkaar gezet bij ons in Velp. Dat doen we al 65 jaar lang. Dit maakt onze armaturen duurzaam en betrouwbaar. Niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op ons gehele assortiment! Dit alles is te vinden in de groothandel bij u om de hoek.

In ons Kenniscentrum Noodverlichting bouwen we onze kennis steeds verder uit. Deze delen we graag met iedereen. Want kennis is dé sleutel tot succes. Dat doen we in de vorm van trainingen en lezingen, waarbij we ons laten inspireren door de dagelijkse praktijk. Ervaar zelf ook eens in onze belevingsruimte hoe het is als de stroom uitvalt.

Wij zijn continu op zoek naar de beste manier om te ontruimen. Zo kwamen wij tot de ontwikkeling van Flash Alert™. Deze flitsfunctie zorgt ervoor dat vluchtende mensen sneller de nooduitgang vinden.

Wij leveren dus niet alleen noodverlichting, maar veiligheid. Daar maken wij het verschil.

Binnenkijken

Benieuwd hoe ons pand er van binnen uit ziet? Neem een kijkje via Google Streetview.

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.