Maatwerk noodverlichting

Famostar is een volledig Nederlands bedrijf, gevestigd in Velp. Omdat het ontwerpen en de assemblage van de producten volledig in eigen huis plaatsvindt, kunnen we flexibel omgaan met uw specifieke vragen en hebben we ruimte voor maatwerk noodverlichting.

Design-noodverlichting-S-Sense

Enkele voorbeelden van maatwerk zijn; het koppelen van de noodverlichting aan de aanwezige spanningsrail of het ontwerpen van een renovatieset om de overstap van tl naar led makkelijker te maken. Beide producten hebben we nu standaard in ons assortiment opgenomen en kan je terugvinden in de catalogus. Naast deze specifieke vragen kunnen we ook armaturen in de meeste RAL kleuren leveren en denken we graag mee voor oplossingen op locaties die daarom vragen.

Bekijk het volledige assortiment

Benieuwd naar ons volledige assortiment noodverlichting?

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Volledig noodverlichting assortiment

S-Sense ESI-1 Alpine - Famostar

S-Sense ESI-1 Alpine

190291
Plafond inbouw
Automatisch Test Systeem
D-Sign SPS-1 Cinema - Famostar

D-Sign SPS-1 Cinema

393826
Plafond opbouw, Wand opbouw
SmartScan
Go! WPA-1 - Famostar

Go! WPA-1

391862
Wand opbouw
Automatisch Test Systeem
CELO CS VA-1 XL Cinema - Famostar

CELO CS VA-1 XL Cinema

393221
Plafond opbouw
Automatisch Test Systeem

Voorbeelden van maatwerk noodverlichting

  1. Voor het grote gat van SPAN, een type uit onze oude Softline-familie, zijn onze universele renovatiesets te klein. Daar liep Techtron ook tegen aan. Samen met hen is er daarom een een afdekplaat ontworpen die precies op de bestaande montagebak past. De montagebak inclusief bedrading van SPAN kan hierdoor gewoon in het plafond blijven zitten, zodat het plafond niet beschadigd.
  2. Lichtlijnen en noodverlichting: geen standaard combinatie. Toch wilde een hogeschool dit graag en samen met Philips zijn we tot een passende oplossing gekomen.
  3. Een installateur voor een groot woningbouwcomplex had een uitdaging: een S-Sense die haaks op de muur moest worden geïnstalleerd. Met behulp van ons 3D-tekenpakket is een realistische weergave gecreëerd.
    Kijk voor meer referenties bij onze projecten.

RAL kleuren voor noodverlichting

Daarnaast is het ook mogelijk om bij verschillende productlijnen de armaturen in elke RAL kleur te leveren die gewenst is. Dat kan bijvoorbeeld bij; de CELO, de Go! en de Nightlife.

Noodverlichting oplossing

Heb je een specifieke vraag over maatwerk noodverlichting of ben je op zoek naar de beste noodverlichting oplossing voor jouw situatie? Neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst
Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Maatwerk noodverlichting bij Brusche

Maatwerk noodverlichting bij Brusche Elektrotechniek

Bij Brusche is gekozen voor ons nieuwe SmartScan systeem. Alle noodverlichting wordt hieraan gekoppeld en alles wordt in een centraal systeem gemonitord. Er wordt automatisch een logboek bijgehouden en er worden notificaties verzonden bij storingen van de armaturen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales