10 jaar armatuurgarantie

Bij Famostar geven we als enige noodverlichtingsfabrikant 10 jaar armatuurgarantie bij correct onderhoud.

Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf (ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) besteden we de grootste zorg aan de kwaliteit van onze producten, processen en mensen. Dat kunnen we, omdat het ontwerp en de assemblage van de producten op onze vestiging in Velp plaatsvindt. Hierdoor zijn we flexibel en passen regelmatig vernieuwingen toe in onze producten. Dit gaat vaak in overleg met de installateurs. Zij geven aan waar ze in de praktijk tegenaan lopen en dat proberen we zo goed mogelijk op te lossen in de vernieuwde armaturen.

Testen

We testen elk product om hoge kwaliteit te garanderen. Daarnaast controleert een onafhankelijke instantie, zoals de DEKRA, onze producten op basis van wettelijke eisen omtrent veiligheid, waardoor we aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Dankzij deze aandacht kunnen we als enige noodverlichtingsfabrikant garanderen dat onze armaturen, inclusief de led-lichtbron, zeker 10 jaar mee gaan bij correct onderhoud. Een gerust gevoel voor jou en je klant.

De garantievoorwaarden staan vermeld in de algemene leveringsvoorwaarden. Hier vindt je ook de exacte voorwaarden van de verlengde garantieperiode.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Download de whitepaper accutechnologie

Wist je al dat we ook 8 jaar accugarantie geven?

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales