Opstellen van een noodverlichtingsplan

De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw; allemaal onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het opstellen van een noodverlichtingsplan. Om je hierbij te helpen bieden wij de mogelijkheid om een noodverlichtingsplan  op te stellen. Dit kunnen wij voor je doen, of we kunnen je hierin ondersteunen. Dit kan zowel op papier of digitaal in bijvoorbeeld CAD. Wij leveren je dan een duidelijk onderbouwd advies voor de toe te passen noodverlichtingsarmaturen en een heldere offerte op basis van onze bruto prijzen.

Uiteraard houden wij ook rekening met jouw wensen of de wensen van jouw eventuele klant. Mochten er gegevens over het gebruik van het gebouw ontbreken, zullen wij in overleg een zo goed mogelijke inschatting maken.

Opstellen van een noodverlichtingsplan
Pragmatisch projecteren checklist

Checklist Pragmatisch Projecteren

Om te weten waar noodverlichting voorgeschreven is, en ook welke noodverlichting, is basisinformatie nodig die niet altijd volledig voorhanden is op het moment dat een plan aangeboden moet gaan worden.

Samen met de branchevereniging NVFN hebben we hier iets slims op bedacht: we werken met de Checklist Pragmatisch Projecteren. Hiermee wordt duidelijk aan welke wettelijke eisen, normeringen én specifieke klantwensen wordt voldaan.

Zo zorgen we voor optimale veiligheid en een invulling van de zorgplicht zoals de wetgeving dat verlangt.

Wilt u een noodverlichtingsplan laten opstellen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marvin Gaal
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Marvin

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Rayonindeling Famostar
Famostar medewerkers sales