Opstellen van een noodverlichtingsplan

De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw; allemaal onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het opstellen van een noodverlichtingsplan. Om je hierbij te helpen bieden wij je graag advies op maat. Dit doen wij via een online meeting of gewoon tijdens een telefoongesprek.

Opstellen van een noodverlichtingsplan
Pragmatisch projecteren checklist

Checklist Pragmatisch Projecteren

Om te weten waar noodverlichting voorgeschreven is, en ook welke noodverlichting, is basisinformatie nodig die niet altijd volledig voorhanden is op het moment dat een plan aangeboden moet gaan worden.

Samen met de branchevereniging NVFN hebben we hier iets slims op bedacht: we werken met de Checklist Pragmatisch Projecteren. Hiermee wordt duidelijk aan welke wettelijke eisen, normeringen én specifieke klantwensen wordt voldaan.

Zo zorgen we voor optimale veiligheid en een invulling van de zorgplicht zoals de wetgeving dat verlangt.

RION gecertificeerd

Famostar is sinds de lancering van de RION erkenningsregeling in januari 2022 gecertificeerd voor deelgebied A: het projecteren van Noodverlichting. Deze regeling is door de NVFN, de verenigde professionals in noodverlichting, in het leven geroepen naar aanleiding van jarenlange vragen uit de markt. Met deze erkenningsregeling wil de vereniging de kwaliteit van noodverlichtingssystemen – van ontwerp tot onderhoud – zoveel mogelijk garanderen.

Door middel van een audit hebben we aangetoond dat we onze procedures goed op orde hebben en we aantoonbaar beschikken over personeel dat deskundig en goed is opgeleid: het zijn gecertificeerde noodverlichtingsdeskundigen. Voor klanten van Famostar betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit van de projectie: conform wet- en regelgeving, niet te veel en niet te weinig.

RION certificering Famostar

Wil je telefonisch noodverlichtingsadvies voor jouw project?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales