Kwaliteit en garantie van Famostar

Extra lange garantie op armaturen

Famostar zet al jaren de standaard met onze 10 jaar armatuurgarantie. Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf besteden wij de grootste aandacht en zorg aan de kwaliteit van onze producten, processen en mensen. Ook worden onze producten uitgebreid getest door zowel onszelf als door een onafhankelijke instantie. Dankzij deze aandacht kunnen wij als enige noodverlichtingsfabrikant garanderen dat onze armaturen, inclusief led-lichtbron, zeker 10 jaar mee gaan bij correct onderhoud. En daar komen nu onze accu’s in nieuw geleverde armaturen bij met een extra lange garantie van maar liefst 8 jaar.

Hier vind je onze volledige voorwaarden.

Bekijk de 5 voordelen van een verlengde accugarantie.

Benieuwd naar de voordelen?

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Noodverlichtingsassortiment

CELO CS VPD-1 XL - Famostar

CELO CS VPD-1 XL

393217
Plafond opbouw
Dali
Go! PPS-1 Cinema - Famostar

Go! PPS-1 Cinema

393369
Plafond opbouw
SmartScan
HiVision WPD-1 - Famostar

HiVision WPD-1

392861
Plafond opbouw, Wand opbouw
Dali
D-Sign SPA-1 - Famostar

D-Sign SPA-1

393800
Plafond opbouw, Wand opbouw
Automatisch Test Systeem

Accutechnologie

Bij Famostar maken we gebruik van NiMH accutechnologie. Dit zorgt ervoor dat ze milieuvriendelijker zijn en dat ze langer mee gaan. Wil je precies weten hoe we dit aangepakt hebben? Vraag dan onze whitepaper accutechnologie aan. Hierin vertellen we je alles over de technieken en hoe wij ze toegepast hebben.

8 jaar accugarantie

Als bedrijf zijn wij constant bezig onszelf en onze producten te verbeteren. Vanaf april 2019 geven we 8 jaar accugarantie op accu’s geleverd met onze vernieuwde armaturen. Dubbel zo veel als de standaard in de markt. Hiermee willen wij bijdragen aan een duurzame noodverlichtingsinstallatie. Door zowel onze accu’s als onze armaturen te verbeteren wordt de verwachte levensduur van onze NV-accu’s meer dan 8 jaar. Deze langere levensduur elimineert een accuwissel die gebruikelijk na vier jaar preventief zou plaatsvinden. Hiermee bespaart u niet alleen op accu’s, maar ook op arbeid en op afval. Daarnaast garanderen wij met deze 8 jaar accugarantie een betrouwbare en langdurig functionerende noodverlichtingsinstallatie. Zo willen wij bijdragen aan het vergroten van de gehele veiligheid in gebouwen.

5 voordelen van dubbel zo lange accuduur

Onze dubbele accugarantietermijn is voor iedereen voordelig, van monteur tot eindgebruiker. Denk bijvoorbeeld aan het besparen van kosten voor het terugdringen van het aantal accuwissels tijdens de levensduur van de armatuur. Benieuwd naar de voordelen? We hebben de 5 belangrijkste voor je uitgelicht.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Download de whitepaper accutechnologie

Wil je meer weten over onze vernieuwde accutechnologie?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

Kwaliteit en garantie van Famostar

Famostar noodverlichting bij De Hallen

In februari 2015 werd de metamorfose van het noemenswaardige project De Hallen in Amsterdam afgerond. Dit immense complex gelegen in de Kinkerbuurt in Amsterdam-West werd in twee jaar tijd omgebouwd tot cultureel centrum bestaande uit diverse horeca, een bibliotheek, bioscoop, tv-studio’s en ambachtencentrum. Bij deze renovatie werd ook de led-noodverlichting van Famostar toegepast welke in lijn ligt met de duurzame en architectonische uitstraling van de locatie.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales