10 april 2019

De 5 voordelen van 8 jaar accugarantie

8 jaar accugarantie accutechnologie
tl naar led

1. Installatie- en onderhoudsgemak

Installatiegemak is iets dat je al van ons gewend bent. Door middel van ons unieke plug-in/slide-in montagesysteem kun je bijvoorbeeld veilig werken zonder dat je de spanning van de armaturen af hoeft te halen. Of denk hierbij aan onze anti-verlies schroeven voor de productfamilie Pro. Installateurs vertelden ons dat het wel zo handig zou zijn als de schroefjes in de lichtkap blijven hangen wanneer ze op een ladder staan met al een schroevendraaier in de hand.

Besparen

Op deze manier proberen wij zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten in elke fase van het bouwproces, van ontwikkeling tot toepassing. Met onze nieuwste innovatie, 8 jaar accugarantie, kan de onderhoudsfrequentie teruggedrongen worden waardoor het onderhoudsgemak voor alle partijen toeneemt. Tijdens de gehele levensduur van de noodverlichtingsinstallatie hoeft er namelijk slechts één accuwissel plaats te vinden! Dit bespaart niet alleen op de inzet van mankracht, maar ook op afval én kosten.

2. Kies voor veiligheid, kies voor A-kwaliteit

Naast onze revolutionaire 8 jaar accugarantie, bieden wij al 10 jaar garantie op onze armaturen. Door deze combinatie bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende, betrouwbare, langdurig functionerende noodverlichtingsinstallatie. Wij borgen de kwaliteit van onze producten in alle fases, van productontwikkeling tot productie. Zo wordt bijvoorbeeld elk armatuur functioneel getest tijdens de productie en selecteren wij in de ontwerpfase enkel kwalitatief goede onderdelen van gerenommeerde leveranciers. Ook worden onze product uitvoerig getest door zowel onszelf als een onafhankelijke instantie. Op deze manier kunnen wij onze klanten de best mogelijke producten bieden.

3. Vergroten van veiligheid en bedrijfscontinuïteit

Naast het bieden van de best mogelijke producten aan onze klanten vinden wij het optimaliseren van de algehele veiligheid binnen gebouwen enorm belangrijk. Wij streven er naar u de meest geschikte oplossingen voor uw situatie te bieden en zo samen te zorgen voor een veilige ontruiming bij een calamiteit. Daarnaast bieden onze aangepaste NV-installaties, zoals eerder genoemd, langdurige zekerheid waardoor er minder verstoringen op locatie zijn.

10 jaar armatuurgarantie
5 voordelen van 8 jaar accugarantie

4. Duurzame noodverlichtingsinstallatie

Een belangrijk voordeel voortkomend uit deze geoptimaliseerde, langdurig functionerende noodverlichtingsinstallatie is de toegenomen duurzaamheid van de installatie. Zowel de accutechnologie als de armatuur zelf zijn zodanig gemodificeerd en op elkaar afgestemd dat de levensduur bij correct onderhoud verlengd wordt. Hiervoor gebruiken wij de meest geschikte en bewezen accutechnologie voor noodverlichting, namelijk NiMH. Deze recyclebare NiMH-accu’s zijn milieuvriendelijker dan andere accu’s zoals Nikkel-Cadmium, Li-ion of andere Lithium accu’s. Wil je meer weten over de meest recente ontwikkelingen van accutechnologieën voor noodverlichting? Download dan onze whitepaper accutechnologie.

5. Terugdringen van kosten met 8 jaar accugarantie

Kosten blijven een belangrijk onderdeel van ieder project. Er werd al eerder genoemd dat een van de belangrijkste voordelen van onze 8 jaar accugarantie het terugdringen van de onderhoudsfrequentie is, wat zowel voordelig is voor installatiebedrijven als voor gebouweigenaren. Deze enkele accuwissel over de complete levensduur van de noodverlichtingsinstallatie leidt niet alleen tot meer inzicht in de totale kosten over een langere tijd, maar het verlaagt ook de kosten die uitgegeven hoeven te worden aan de noodverlichtingsinstallaties zelf. Om dit inzichtelijk te maken hebben wij voor jou een TCO tool ontworpen waarbij je jouw voordeel kunt berekenen over een totale periode van 15 jaar. Je kunt deze hieronder direct aanvragen.

Besparen met led

Aanvragen TCO-tool

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt de tool via de mail.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Download de whitepaper accutechnologie

Wil je meer weten over onze vernieuwde accutechnologie?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

Andere blogs

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting van Famostar

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting. Wat is het en hoe draagt het bij?
Dim-armaturen-3

Dim-armaturen in informele omgevingen

Onopvallende noodverlichting met Dim armaturen.
Pijl omhoog of pijl omlaag 3

Pijl omlaag of pijl omhoog?

Pijl omhoog of pijl omlaag? Hoe zit het met de oude en de nieuwe normen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales