Branches

Bekijk hier noodverlichting per branche. Bij elke branche komen andere uitdagingen kijken. Noodverlichting is niet hetzelfde in een zorggebouw, recreatiegelegenheid of industriële omgeving. Iedere omgeving vraagt om andere eisen en oplossingen.

Bekijk referenties

Benieuwd naar voorbeelden uit jouw branche?

Noodverlichting in de industrie

Industrie

Noodverlichting voor de industrie voor buitengewone omstandigheden. Explosieproof, grote en hoge ruimtes en veilig ontruimen van risicovolle werkplekken.
Noodverlichting in een kantoor

Kantoor

Wat zijn de eisen en regelgeving voor noodverlichting voor op kantoor, hoe maak je het veilig en voldoe je aan het design van het kantoorgebouw?
Noodverlichting op basisscholen

Onderwijs

Noodverlichting in het onderwijs. Wat is de regelgeving voor noodverlichting in scholen of universiteiten en hoe ontruim je een school op een veilige manier?
Noodverlichting bij de overheid

Overheidsinstanties

Famostar is vaak te vinden in gebouwen van de overheid. We kunnen je alles vertellen over de eisen en het onderhoud van onze noodverlichting.
Noodverlichting in een winkel

Retail

Waar moet je aan denken bij noodverlichting voor je winkel en wat zijn de belangrijke eisen voor het maken van een noodverlichting plan?
Noodverlichting in een sporthal

Sport en recreatie

Eisen voor noodverlichting voor sporthallen, bioscoop, stadion en andere recreatie ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen. En tips voor een veilige ontruiming.
Noodverlichting voor VVE

Wooncomplex

Welke eisen rondom noodverlichting zijn belangrijk binnen een wooncomplex, zoals een Vereniging van Eigenaren (VVE), woningstichting of woningcorporatie?
Noodverlichting in een ziekenhuis

Zorg en welzijn

Belangrijke noodverlichtingseisen om aan te denken bij het maken van een noodverlichtingsplan voor een zorginstelling of in een ziekenhuis.

Benieuwd naar referenties in jouw branche?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.