Home Service Revit-bestanden

Revit-bestanden


Famostar was de eerste noodverlichtingsfabrikant met Revit-modellen. Vanaf 1 april zijn ook onze nieuwe SmartScan armaturen beschikbaar voor BIM.

Wat is BIM?

BIM (Building Information Modeling) is een driedimensionaal model waarbij meerdere partijen in hetzelfde bestand werken. Elk van deze partijen werkt hierdoor met dezelfde informatie. Iedereen krijgt de juiste rechten om hun eigen deel van het project aan te kunnen passen. Zo wordt gezorgd voor een goede samenwerking binnen een project.

Minder faalkosten

Op deze manier samenwerken zorgt ervoor dat er minder faalkosten gemaakt worden. Noodverlichting wordt bijvoorbeeld vaak boven een deur geplaatst, terwijl hier niet altijd voldoende ruimte is. Vaak wordt dit pas tijdens de installatie ontdekt, maar dankzij BIM kunnen fouten als deze vroegtijdig opgespoord en voorkomen worden.

Centrale database

Autodesk Revit is ontwerpsoftware voor de bouw en geschikt voor BIM. Op mepcontent staat de centrale database voor het downloaden van alle Revit-modellen. Deze kunnen meteen gebruikt worden bij het bestelproces.

Famostar noodverlichting

Famostar gelooft in de toekomst van BIM en is al geruime tijd aanwezig op dit platform. Als eerste noodverlichtingsfabrikant stelden wij onze armaturen beschikbaar voor BIM. Vanaf 1 april zijn daar dus onze nieuwe SmartScan armaturen aan toegevoegd.

Alle Famostar Revit-bestanden zijn hier te vinden.

Download de SmartScan whitepaper

Wil je meer informatie over slimme noodverlichting en SmartScan?

Direct aanvragen
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.