Revit-bestanden

Famostar was de eerste noodverlichtingsfabrikant met Revit-modellen. Vanaf 1 april zijn ook onze nieuwe SmartScan armaturen beschikbaar voor BIM.

Wat is BIM?

BIM (Building Information Modeling) is een driedimensionaal model waarbij meerdere partijen in hetzelfde bestand werken. Elk van deze partijen werkt hierdoor met dezelfde informatie. Iedereen krijgt de juiste rechten om hun eigen deel van het project aan te kunnen passen. Zo wordt gezorgd voor een goede samenwerking binnen een project.

Minder faalkosten

Op deze manier samenwerken zorgt ervoor dat er minder faalkosten gemaakt worden. Noodverlichting wordt bijvoorbeeld vaak boven een deur geplaatst, terwijl hier niet altijd voldoende ruimte is. Vaak wordt dit pas tijdens de installatie ontdekt, maar dankzij BIM kunnen fouten als deze vroegtijdig opgespoord en voorkomen worden.

Centrale database

Autodesk Revit is ontwerpsoftware voor de bouw en geschikt voor BIM. Op mepcontent staat de centrale database voor het downloaden van alle Revit-modellen. Deze kunnen meteen gebruikt worden bij het bestelproces.

Famostar noodverlichting

Famostar gelooft in de toekomst van BIM en is al geruime tijd aanwezig op dit platform. Als eerste noodverlichtingsfabrikant stelden wij onze armaturen beschikbaar voor BIM. Vanaf 1 april zijn daar dus onze nieuwe SmartScan armaturen aan toegevoegd.

Alle Famostar Revit-bestanden zijn hier te vinden.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Bekijk ons volledige assortiment

Benieuwd naar al onze armaturen?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales