Blog

In onze noodverlichting blog houden we je op de hoogte van de vernieuwingen in onze producten en vertellen we je interessante weetjes over noodverlichting. Ook laten we je weten wanneer er weer een nieuwe webinar plaatsvindt. Bekijk hieronder onze berichten of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws.

16 december 2022

Het einde van het jaar nadert en dat is vaak een tijd van reflectie. Op televisie en online word je overspoeld met lijstjes en overzichten.

1 december 2022

Projectleider Jan Maalderink vertelt over het nieuwbouwproject en wat hierbij komt kijken.

Duurzame verpakkingen
31 oktober 2022

Binnen Famostar hebben we gekeken hoe we onze verpakkingen duurzamer kunnen maken. Bekijk hier hoe we dat aangepast hebben.

6 september 2022

Heb jij ook dat gevoel? Dat alles ineens samen lijkt te komen? Droogte, oorlog in het oosten, economische onzekerheid, torenhoge energieprijzen..

slim en efficiënt werken
14 augustus 2022

Famostar heeft op het gebied van noodverlichting een slimme oplossing voor het efficiënter maken van het onderhoud van noodverlichting.

Door de verantwoord beheerde bomen het duurzame bos niet meer zien
8 juli 2022

“Circulariteit, duurzaamheid, carbon footprint, Net Zero, Cradle-2-Cradle, Co2 compensatie. HELP!”

Noodvelichting voor personen met een mobiliteitsbeperking
24 juni 2022

Sinds 2021 staat in de NEN 3011 de mogelijkheid voor vluchtrouteaanduiding om een route aan te geven voor personen met een mobiliteitsbeperking.

Famostar duurzaamheid Daniel
30 mei 2022

Onze huidige duurzaamheidsuitdagingen, zoals het afvalvraagstuk en het grondstoffentekort, zijn ontstaan in onze lineaire economie benadering.

Marc
29 april 2022

Bekijk nu onze on demand webinars met productmanager Marc en geef je kennis over noodverlichting een update.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales