Over Famostar

Over Famostar Over Famostar

Noodverlichting van Nederlandse bodem

Famostar is nog de enige Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Elk product is met zorg ontworpen en met aandacht in elkaar gezet bij ons in Velp. Al meer dan 65 jaar is noodverlichting onze expertise en dat zie je terug in onze producten. Onze armaturen zijn duurzaam en betrouwbaar. Niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op ons gehele assortiment! Daarnaast gaan onze accu’s dubbel zo lang mee. Wij geven 8 jaar garantie op onze noodverlichtingsaccu’s, in nieuw geleverde armaturen.

Samenwerking

Het is voor ons belangrijk om te weten wat er speelt bij installateurs, adviseurs en eigenaren van gebouwen. In nauwe samenwerking met hen worden ideeën uitgewerkt tot nieuwe producten en diensten. Hierdoor zijn onze producten makkelijk te installeren en hebben we voor iedere situatie een goede oplossing. Wist u dat onze universele renovatieset ontwikkeld is samen met een installateur?

Noodverlichting van Nederlandse bodem
Team Famostar

Inleiding op ons team

Wil je meer informatie over de producten van Famostar of heb je hulp nodig bij het maken van een noodverlichtingsplan? Onze klantenteams staan altijd voor je klaar. Voor een persoonlijk advies, een unieke oplossing voor een lastig probleem of gewoon met wat praktische tips. Wij maken het je graag gemakkelijk.

Wat zeggen de klanten?

Al meer dan 65 jaar ontwerpen en assembleren we bij Famostar onze noodverlichtingsarmaturen in eigen huis. De producten zijn samen met installateurs, adviseurs en eindgebruikers ontwikkeld: gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd!

Referenties

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.

Kennis delen

Onze Kennisbank bouwen we steeds verder uit. We delen graag onze kennis met iedereen die daar belang bij heeft. Want kennis is dé sleutel tot succes. Je vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over noodverlichting.

Ter ondersteuning heeft Famostar het Kenniscentrum Noodverlichting opgericht. Dit is een onafhankelijk Kenniscentrum waar allerlei informatie over noodverlichting gegeven wordt. We gebruiken dit bijvoorbeeld om meer bewustzijn voor veiligheid in gebouwen te creëren. Daarnaast kunnen er cursussen gevolgd worden die gegeven worden door een onafhankelijke trainer.

Duurzaamheid

Bij Famostar werken we continue aan het verduurzamen van onze organisatie en onze producten. Om hierin te verbeteren hebben we eerst een onderzoek laten uitvoeren om te kijken waar we nu staan. Bij dit onderzoek is gekeken naar twee belangrijke punten: de CO2 uitstoot en de duurzaamheid van de materialen die we in onze producten gebruiken. De uitkomsten zijn veelbelovend. We vertellen je er graag meer over.

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Famostar

Verbreed én verdiep uw kennis over noodverlichting.

Kenniscentrum Noodverlichting logo
Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Assemblage Famostar

Werken bij Famostar

Gedreven, flexibel, communicatief, klantgericht, teamspeler: zo maar een paar termen die aansluiten bij onze Famostar-mentaliteit. Beschik jij over deze eigenschappen en wil je weten of jij als persoon in ons team past? Bekijk dan onze vacatures.

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales