8 jaar accugarantie de nieuwe standaard

Wij van Famostar staan voor onze producten, en onze producten staan voor kwaliteit. Wij gaven al 10 jaar armatuur garantie, daar is sinds april 2019, 8 jaar accugarantie in combinatie met nieuw geleverde armaturen bovenop gekomen. Dit is dubbel zo lang dan de standaard in de markt. Deze langere garantieperiode verzekert u van een zorgeloos functionerende noodverlichtingsinstallatie. Minder onderhoud, maar optimale veiligheid. Benieuwd naar alle voordelen? Hier hebben we ze voor je uitgeschreven.

NiMH accutechnologie

Om dit te realiseren maken we gebruik van NiMH accutechnologie. Hierdoor zijn de accu’s veel milieuvriendelijker en duurzamer. Zo bespaar je niet alleen op de kosten, maar ook op het milieu en kunnen we garanderen dat, onder de juiste condities, de verwachte levensduur van onze accu’s gegarandeerd 8 jaar is. Onder de juiste condities wordt verstaan het correct op- en ontladen van de accu en het reguleren van de omgevingscondities zoals bijvoorbeeld de temperatuur. Dit zijn kritische parameters die van groot belang zijn bij het verlengen van de levensduur van een accu.

Meer weten over onze accugarantie?

Wil je precies weten hoe we dit aangepakt hebben? Vraag dan onze whitepaper accutechnologie aan. Hierin vertellen we je alles over de technieken en hoe wij ze toegepast hebben.

Bekijk hier de video waarin productmanager Marc je alles vertelt over waarom 8 jaar accugarantie de nieuwe standaard is bij Famostar.

Benieuwd naar klantervaringen met de 8 jaar accugarantie? Bekijk dan hier waarom zij vinden dat 8 jaar accugarantie de doorslag geeft.

Felicia Soares
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Felicia

Download de whitepaper accutechnologie

Wil je meer informatie over onze nieuwe accutechnologie?

10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

8 jaar accugarantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Klanten vertellen

Wat onze klanten over ons zeggen

10/10
"Ik persoonlijk werk veel met Famostar. Mijn ervaring is dat de producten zeer betrouwbaar zijn. En mocht het een keer gebeuren. Dan heb je nog de 10 jaar garantie . Ook vind ik de extra service en advies zeer prettig ."
Zou je ons aanbevelen? Ja
danny 05-07-2021

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Rayonindeling Famostar
Famostar medewerkers sales