18 januari 2021

Standaard extra lange garanties op noodverlichting

De technische ontwikkelingen staan niet stil. Bij Famostar geven we al jaren 10 jaar garantie op armaturen. Dit kunnen we, omdat we de producten zelf, in Velp, in Nederland, produceren. Naast de armatuurgarantie hebben we sinds kort ook 8 jaar accugarantie op accu’s in nieuw geleverde armaturen. Hiermee zijn we een uitzondering in de markt, waar de standaard 4 jaar is.

Waarom 8 jaar accugarantie?

De 8 jaar accugarantie kunnen we geven, omdat we gekozen hebben voor de meest betrouwbare en bewezen accutechnologie, de NiMH. We hebben gezocht naar de hoogste kwaliteit en het laad- en ontlaadcircuit van al onze armaturen geoptimaliseerd. Naast de langere levensduur zijn deze accu’s ook milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de Nikkel-Cadmium, Li-ion of andere Lithium accu’s. Benieuwd naar klantervaringen met de 8 jaar accugarantie? Bekijk dan dit artikel.

In de nieuwste aflevering met Marc vertelt hij meer over de 8 jaar accugarantie. Hoe lang hebben we deze garantie eigenlijk al en wat zijn de voorwaarden? Zijn er ook armaturen die geen 8 jaar accugarantie hebben, hoe weet ik of mijn armatuur 8 jaar accugarantie heeft? Onderaan dit bericht kan je de video met Marc bekijken.

Waarom 8 jaar accugarantie

Meer weten over onze nieuwe accutechnologie?

Download dan de whitepaper accutechnologie.

Blijf op de hoogte

Wil je meer weten over de voordelen van een dubbel zo lange accugarantie? Hier vind je de 5 belangrijkste voordelen.

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen van Famostar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of hou onze Linkedin– of Facebook pagina in de gaten. Hier kun je alle andere kennisvideo’s vinden die we tot nu toe geplaatst hebben.

Aflevering 4: 8 jaar accugarantie

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

Afvalstromen Famostar

Afvalstromen binnen Famostar

Afgelopen jaar hebben we stappen genomen om de afvalstromen binnen Famostar te verduurzamen.
Jonge hond vs oude rot

Jonge hond vs oude rot

“De jeugd voelt verder dan ervaring ziet.” Famostar werkt samen met studenten van de Erasmus University en TU Delft. Zo wordt ervaring uitgewisseld.
Continue vermogen Famostar noodverlichting

Continu vermogen van noodverlichting zorgt voor een besparing

De Go! van Famostar verbruikt maar 1 watt continue vermogen. Daarmee reduceer je de CO2 voetafdruk en kun je besparen in euro's.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales