Verkooppunten

Om Famostar noodverlichting voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken, zijn onze producten verkrijgbaar bij drie landelijke groothandels. Elk met zijn eigen voordelen. Hier vind je deze groothandels en een link naar de verschillende locaties waar je ze kunt vinden.

Heb je een vraag over een van onze producten?

Ga naar de Kennisbank.

Solar Famostar
logo Solar

Solar Nederland

Solar Nederland is een sourcing- en servicesonderneming op het gebied van elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek. Solar is partner als het gaat om intelligente oplossingen, optimalisatie en de juiste keuzes voor producten en toepassingen op het gebied van duurzaamheid, klimaat, veiligheid en comfort.

Met de integratie van Groothandel Vegro in 2008 en Conelgro in 2015 is Solar Nederland één van de grootste landelijk opererende professionele partners geworden voor de technische installatiebranche. Zij biedt een compleet productassortiment van meer dan 300.000 producten en heeft duizenden afnemers in de B2B-markt. Solar denkt in oplossingen, met een sterke focus op haar klant!

Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers leveren zij installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Famostar noodverlichting is een van de vaste producten bij de Technische Unie. Bij meer dan 41 vestigingen liggen we in de schappen.

Technische Unie Famostar
logo Technische Unie
Oosterberg Famostar
logo Koninklijke-Oosterberg

Oosterberg

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle en snelgroeiende elektrotechnische groothandel. Naast de gerenommeerde A-merken levert Oosterberg ook een breed palet aan eigenwijze niche merken. Verder delen zij ook graag kennis over de ontwikkelingen die in hun branche spelen.

Op dit moment heeft Oosterberg 20 vestigingen verspreid over heel Nederland met een hoofdkantoor en centraal distributiecentrum in Apeldoorn.

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales