27 maart 2024

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting

Succesvolle pilot

Na het succes van de pilot met de bio-circulaire Famostar Nightlife, wordt het productportfolio nu grotendeels overgezet op bio-circulair polycarbonaat. Deze duurzame grondstof vermindert de afhankelijkheid van fossiele grondstoffen en draagt bij aan een lagere carbon footprint op basis van een Mass Balance Approach via de ISCC certificering.

Overstappen op bio-circulair polycarbonaat

Famostar begint aan de volgende fase in het verduurzamen van haar noodverlichting productassortiment: armaturen gemaakt van bio-circulair polycarbonaat. In veel armaturen wordt polycarbonaat gebruikt. Hier kan vaak overgestapt worden naar een bio-circulair materiaal. De specificaties en kwaliteit van de producten blijven gelijk. Inmiddels is de Nightlife geheel over op dit materiaal. De GO! En CELO armaturen zijn nu in volle gang.

Binnenkort brengen wij meer naar buiten over dit onderwerp! Bekijk vast de video en blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen via onze nieuwsbrief of LinkedIn!

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting van Famostar

Op de hoogte blijven over de duurzame stappen die we nemen?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Famostar

Deel de blog:

Andere blogs

De_volgende_stap_in_slim_onderhoud_2

De volgende stap in slim onderhoud

Ontdek de volgende stap in slim onderhoud van noodverlichting met Famostar noodverlichting uitgerust met SmartScan monitoring.
Dim-armaturen-3

Dim-armaturen in informele omgevingen

Onopvallende noodverlichting met Dim armaturen.
Pijl omhoog of pijl omlaag 3

Pijl omlaag of pijl omhoog?

Pijl omhoog of pijl omlaag? Hoe zit het met de oude en de nieuwe normen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales