Design noodverlichting

Bij noodverlichting gaat het er vooral om dat het functioneel is en doet waar het voor gemaakt is: zorgen voor een veilige ontruiming van een gebouw in het geval van spanningsuitval. In sommige gevallen is het ook belangrijk dat de noodverlichting past bij de uitstraling van een gebouw. Daarvoor bieden we bij Famostar design noodverlichting en maatwerk oplossingen.

Design-noodverlichting-S-Sense

S-Sense productlijn

De S-Sense is een van onze design productlijnen. Deze noodverlichtingslijn is  al sinds 2004 te vinden in ruimtes waar het belangrijk is dat alles er gestyled uitziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hotels, congrescentra of recepties. Het originele ontwerp heeft een aluminium look en heeft dus niet, zoals de meeste standaard armaturen, een wit frame om het pictogram heen. De S-Sense lijn is standaard beschikbaar in aluminium en zwart en op aanvraag in elke andere RAL kleur te verkrijgen.

Bekijk het volledige assortiment

Benieuwd naar ons volledige assortiment noodverlichting?

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Volledig noodverlichting assortiment

D-Sign SPA-1 C - Famostar

D-Sign SPA-1 C

393803
Plafond opbouw, Wand opbouw
Automatisch Test Systeem
D-Sign SPS-1 C Cinema - Famostar

D-Sign SPS-1 C Cinema

393829
Plafond opbouw, Wand opbouw
SmartScan
S-Sense ESW-1 Silver - Famostar

S-Sense ESW-1 Silver

190084
Wand opbouw
Automatisch Test Systeem
S-Sense ESP-1 Cinema - Famostar

S-Sense ESP-1 Cinema

391526
Plafond opbouw
Automatisch Test Systeem

D-Sign productlijn

De ontwikkelingen in noodverlichting staan niet stil, naast het doorontwikkelen van de technologie is de vormgeving ook wel eens toe aan een upgrade. Als opvolging van de S-Sense is de D-Sign productlijn ontworpen. Echte design noodverlichting. Een noodverlichtingsarmatuur met een onderscheidende, moderne vormgeving en voorzien van veel slimmigheidjes. Deze armatuur is in een handomdraai te wijzigen van plafond- naar wandmontage, zelfs zonder gereedschap! Is uitstraling en installatiegemak belangrijk? Kies dan zeker weten voor deze nieuwe design noodverlichting. Sinds juni 2021 verkrijgbaar bij de groothandel. Benieuwd? Onze productmanager Marc vertelt je er alles over in deze video.

Cinema producten

Speciaal voor donkere ruimtes hebben we verschillende productlijnen die nu ook beschikbaar zijn in zwart in plaats van het standaard wit. Zo past het noodverlichting design perfect bij de ruimte waar het in geplaatst wordt. Deze productlijnen zijn de; S-Sense, CELO en de Go!.

Naast de zwarte productlijnen hebben we bij de Nightlife productlijn naast witte armaturen ook standaard grijs en metallic in het assortiment.

Maatwerk in design noodverlichting

Bij Famostar denken we graag met de klant mee. We proberen voor elke situatie een oplossing te vinden. Naast de mogelijkheid om armaturen in een RAL kleur naar keuze te leveren in plaats van het standaard wit, zijn we ook flexibel in andere maatwerkaanvragen. Het komt zelfs voor dat we een aanvraag omzetten in een standaard product, een goed voorbeeld hiervan is de renovatieset. Omdat er veel vraag is naar oplossingen voor ombouw van tl naar led hebben we een optie gemaakt om dit op een makkelijke manier om te bouwen en deze opgenomen in de standaard productie.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Meer over maatwerk

Wil je meer informatie over maatwerk of een aanvraag doen?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

Hotel Lamers kiest voor zwarte noodverlichting

Design noodverlichting bij Hotel Lamers in Nijmegen

Bij Hotel Lamers is specifiek voor de zwarte noodverlichting gekozen. Niet omdat de armaturen dan niet opvallen, maar juist omdat ze wel opvallen tegen de witte achtergrond. Daarnaast zijn er witte accessoires gebruikt in combinatie met de zwarte armaturen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales