17 juni 2021

D-Sign noodverlichting

Bekijk de video over de D-Sign armatuur met onze productmanager, Marc Ettema. Ons nieuwe armatuur is nu al te bestellen bij de groothandels. In de video laat Marc ons een aantal handige kenmerken zien van het prijswinnende design van de noodverlichtingsarmatuur. We hebben namelijk de prestigieuze Red Dot design Award gewonnen. Dit is een internationale Award voor productdesign waar je hier meer over kunt lezen.

Slimmigheden in de armatuur

In het ontwerp van de D-Sign zitten een hoop slimmigheden verwerkt. Waaronder het installatievriendelijke ontwerp en de optie voor zowel plafond- als wandmontage. De modellen zijn optioneel voorzien van vluchtwegverlichting. Zo kun je al snel vele armaturen uitsparen.

Meer weten over design noodverlichting? Op deze pagina vertellen we je er alles over.

D-Sign noodverlichting

Wil je meer weten over de D-Sign?

Download hier de folder.

Blijf op de hoogte

Wil je meer zien van de D-Sign noodverlichting? We hebben een webinar gegeven waarin Marc de D-Sign presenteert. Kijk hier de webinar terug om meer informatie te krijgen over de D-Sign.

Benieuwd welke video’s we nog meer hebben opgenomen met Marc? Bekijk hier het overzicht van alle video’s die we tot nu toe gemaakt hebben. Wil je weten welke onderwerpen we in de toekomst gaan behandelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkdIn en Facebook. Dan houden we je volledig op de hoogte.

Aflevering 8: De nieuwe D-Sign

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

slim en efficiënt werken

Personeelstekort in de techniek: dat vraagt om slim en efficiënt werken

Famostar heeft op het gebied van noodverlichting een slimme oplossing voor het efficiënter maken van het onderhoud van noodverlichting.
Noodvelichting voor personen met een mobiliteitsbeperking

Noodverlichting voor personen met een mobiliteitsbeperking

Sinds 2021 staat in de NEN 3011 de mogelijkheid voor vluchtrouteaanduiding om een route aan te geven voor personen met een mobiliteitsbeperking.
Famostar duurzaamheid Daniel

Patat eten voor circulaire noodverlichting

Onze huidige duurzaamheidsuitdagingen, zoals het afvalvraagstuk en het grondstoffentekort, zijn ontstaan in onze lineaire economie benadering.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Rayonindeling Famostar
Famostar medewerkers sales