17 juni 2021

D-Sign noodverlichting

Bekijk de video over de D-Sign armatuur met onze productmanager, Marc Ettema. Ons nieuwe armatuur is nu al te bestellen bij de groothandels. In de video laat Marc ons een aantal handige kenmerken zien van het prijswinnende design van de noodverlichtingsarmatuur. We hebben namelijk de prestigieuze Red Dot design Award gewonnen. Dit is een internationale Award voor productdesign waar je hier meer over kunt lezen.

Slimmigheden in de armatuur

In het ontwerp van de D-Sign zitten een hoop slimmigheden verwerkt. Waaronder het installatievriendelijke ontwerp en de optie voor zowel plafond- als wandmontage. De modellen zijn optioneel voorzien van vluchtwegverlichting. Zo kun je al snel vele armaturen uitsparen.

Meer weten over design noodverlichting? Op deze pagina vertellen we je er alles over.

D-Sign noodverlichting

Wil je meer weten over de D-Sign?

Download hier de folder.

Blijf op de hoogte

Wil je meer zien van de D-Sign noodverlichting? We hebben een webinar gegeven waarin Marc de D-Sign presenteert. Kijk hier de webinar terug om meer informatie te krijgen over de D-Sign.

Benieuwd welke video’s we nog meer hebben opgenomen met Marc? Bekijk hier het overzicht van alle video’s die we tot nu toe gemaakt hebben. Wil je weten welke onderwerpen we in de toekomst gaan behandelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkdIn en Facebook. Dan houden we je volledig op de hoogte.

Aflevering 8: De nieuwe D-Sign

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

Jonge hond vs oude rot

Jonge hond vs oude rot

“De jeugd voelt verder dan ervaring ziet.” Famostar werkt samen met studenten van de Erasmus University en TU Delft. Zo wordt ervaring uitgewisseld.
Continue vermogen Famostar noodverlichting

Continu vermogen van noodverlichting zorgt voor een besparing

De Go! van Famostar verbruikt maar 1 watt continue vermogen. Daarmee reduceer je de CO2 voetafdruk en kun je besparen in euro's.
De SmartScan Van on tour

De SmartScan Van on tour

We zijn met de SmartScan Van on tour. Reserveer nu je plek en binnenkort staan we bij je op de stoep.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales