17 juni 2021

D-Sign noodverlichting

Bekijk de video over de D-Sign armatuur met onze productmanager, Marc Ettema. Ons nieuwe armatuur is nu al te bestellen bij de groothandels. In de video laat Marc ons een aantal handige kenmerken zien van het prijswinnende design van de noodverlichtingsarmatuur. We hebben namelijk de prestigieuze Red Dot design Award gewonnen. Dit is een internationale Award voor productdesign waar je hier meer over kunt lezen.

Slimmigheden in de armatuur

In het ontwerp van de D-Sign zitten een hoop slimmigheden verwerkt. Waaronder het installatievriendelijke ontwerp en de optie voor zowel plafond- als wandmontage. De modellen zijn optioneel voorzien van vluchtwegverlichting. Zo kun je al snel vele armaturen uitsparen.

Meer weten over design noodverlichting? Op deze pagina vertellen we je er alles over.

D-Sign noodverlichting

Wil je meer weten over de D-Sign?

Download hier de folder.

Blijf op de hoogte

Wil je meer zien van de D-Sign noodverlichting? We hebben een webinar gegeven waarin Marc de D-Sign presenteert. Kijk hier de webinar terug om meer informatie te krijgen over de D-Sign.

Benieuwd welke video’s we nog meer hebben opgenomen met Marc? Bekijk hier het overzicht van alle video’s die we tot nu toe gemaakt hebben. Wil je weten welke onderwerpen we in de toekomst gaan behandelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkdIn en Facebook. Dan houden we je volledig op de hoogte.

Aflevering 8: De nieuwe D-Sign

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

PLF77630-A4_2

2022 Wrapped

Het einde van het jaar nadert en dat is vaak een tijd van reflectie. Op televisie en online word je overspoeld met lijstjes en overzichten.
DSC00215

Jan Maalderink aan het woord

Projectleider Jan Maalderink vertelt over het nieuwbouwproject en wat hierbij komt kijken.
Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Binnen Famostar hebben we gekeken hoe we onze verpakkingen duurzamer kunnen maken. Bekijk hier hoe we dat aangepast hebben.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales