Crown Business Center Haarlem

Referentie Crown Business Referentie Crown Business

De noodverlichting bij Crown Business Center gemoderniseerd

In het Crown Business Center huren bedrijven kantoorruimte met ondersteuning van een centrale receptie. In het Crown Business Center in Haarlem was het tijd voor verduurzaming, alle tl-armaturen zijn vervangen voor led-armaturen.

Projectinformatie

Branche
Kantoor
Type bedrijf
Verzamelgebouw

Zelf installerende technische dienst

De zelf installerende dienst van de Raad Vastgoed, welke het beheer en de exploitatie van het Crown Business Center verzorgt, heeft alle noodverlichting vervangen. Er is gekozen voor de productfamilie voor vluchtwegaanduiding Go! en vluchtwegverlichting CELO. Door het strakke design van de armaturen en hun onopvallendheid dragen beide productfamilies bij aan een rustige kantooromgeving. Herman Corijn, hoofd technische dienst: ‘Maar ook de goede kwaliteit van de producten met 10 jaar garantie en de montage vriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij voor Famostar hebben gekozen.’

Van tl- naar led-noodverlichting

Het vervangen van tl- naar led-armaturen heeft vele voordelen. Zo levert dit een besparing op tot wel 75% op energie en de leds hebben een gegarandeerde levensduur van 10 jaar. Het jaarlijks vervangen van de lichtbron is hierdoor niet meer nodig. Een slimme keus dus!

Felicia Soares
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met Felicia

Projectinformatie

Branche
Kantoor
Type bedrijf
Verzamelgebouw

Toegepaste producten

Bij Crown Business Center Haarlem in Haarlem is gekozen voor de Go! vluchtwegaanduiding en CELO vluchtwegverlichting.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.