Bespaar op je kosten met led noodverlichting met accu

Verplicht vervangen van tl-armaturen

Het energieakkoord is op 1 augustus 2019 omgezet in het klimaatakkoord. Het pakket waarin de energiebesparende ‘erkende’ maatregelen staan is uitgebreid en heeft een verplichtend karakter gekregen. Een verplichte maatregel die genoemd staat is het vervangen van tl-armaturen voor de vluchtrouteaanduiding door nieuwe led-armaturen. Dit hoeft niet acuut, maar je mag het bijvoorbeeld doen tijdens de jaarlijkse vervanging van de tl-buisjes of vervanging van de accu.

Je bespaart enorm met het overstappen naar led-armaturen met accu

De verplichting is niet voor niets, want het vermogen van tl-lichtbronnen is vele malen groter dan van vergelijkbare led-armaturen. Er worden minder energiekosten gemaakt over de gehele levensduur van de armatuur. Kwalitatief hoogwaardige leds zijn maar liefst 75% energiezuiniger. In tl-armaturen zitten meestal nog NiCd-accu’s, die duurder en veel slechter voor het milieu zijn dan de modernere accu’s in led-armaturen. Daarnaast hebben ze ook nog eens een kortere levensduur. Lees meer informatie over onze soorten accutechnologieën.

Door het vervangen van de noodverlichting led kan er dus veel bespaard worden op het energieverbruik en de kosten.

  • De armaturen die wij aanbieden gaan gegarandeerd 10 jaar mee, dus ook de led-noodverlichting met accu. Zo wordt er dus ook bespaard in onderhoud en in de energiekosten tijdens de levensduur van de armatuur. Onze led-noodverlichting zorgt voor een besparing van 75% energie.
  • Door het toepassen van led-technologie is het mogelijk om een minder milieubelastende accutechnologie toe te passen, namelijk NiMH. Hierover kan je meer lezen in onze whitepaper accutechnologie.
  • Wij bieden 8 jaar garantie op accu’s in de nieuw geleverde armaturen.

Door dit alles kun je de investering in led noodverlichting met accu al binnen vijf jaar terugverdienen!

De universele renovatieset

Bij een nieuwbouwproject is het gemakkelijker om te kiezen voor led-noodverlichting dan bij renovatieprojecten. Bij renovatieprojecten zijn er vaak geen nieuwe plafondtegels meer en er kan er kleurverschil in de plafondpanelen ontstaan zijn. Led-noodverlichtingsarmaturen zijn ook een stuk compacter wat er voor zorgt dat de opening te groot is. Met onze universele renovatieset kan elk gangbaar ingebouwd tl-armatuur eenvoudig worden vervangen voor een led variant. De opening van de plafondtegel kan worden aangepast met een montageplaat waardoor de led-armaturen passen. Met een afdekplaat kan er gezorgd worden voor een goede afdekking van de oude tl-armatuur.

Via onze TCO tool kan je zelf bereken hoeveel jouw klant kan besparen als hij/zij overstapt naar noodverlichting led met accu.

Aanvragen eBook Energietransitie

Benieuwd hoe je kunt besparen op de noodverlichting?

Led-noodverlichting 8 jaar accugarantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Led-noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Inbouw noodverlichting met SmartScan bij Brusche

Led noodverlichting met SmartScan bij Brusche Elektrotechniek

In het nieuwe onderkomen van Brusche aan de Twentepoort West 29 te Almelo zijn de nieuwste technieken toegepast waaronder het nieuwe Famostar SmartScan systeem. Het was voor Brusche vanzelfsprekend om voor SmartScan te kiezen, zeker gezien de voortschrijdende techniek in de E-branche in combinatie met het verhuizen naar een nieuw onderkomen in Apeldoorn.

Aanvragen eBook Energietransitie

Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je het eBook per mail toe.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Volledig assortiment bekijken

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Duurzaamheid bij Famostar

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales