Led noodverlichting opbouw

Er zijn verschillende soorten en typen noodverlichting. Soorten van noodverlichting zijn bijvoorbeeld op- of inbouwversies en noodverlichting led.

Opbouw en inbouw armaturen

Wij hebben voor een aantal productfamilies de mogelijkheid om op- en inbouw verlichting armaturen te plaatsen, zoals bijvoorbeeld voor de CELO en de Go! Het is afhankelijk van het soort plafond of er in- of opbouw gekozen kan worden. De noodverlichting pictogrammen dienen continue te branden.

Opbouw noodverlichting

Bij veiligheid denk je tegenwoordig gelijk aan led noodverlichting opbouw armaturen. Deze armaturen zorgen er tijdens een calamiteit voor dat alle mensen zo snel mogelijk en veilig een pand kunnen verlaten. Ook zorgt de led noodverlichting opbouw ervoor dat er minder snel paniek ontstaat en dat iedereen rustiger blijft.

Europese eisen

Het is belangrijk om te weten welke vormen van de noodverlichtingsarmaturen er gebruikt mogen worden. Er zijn namelijk internationale afspraken gemaakt over de eisen van opbouw noodverlichting en waar deze aan moeten voldoen. Onze led noodverlichting opbouw voldoet aan alle gestelde eisen.

Enkele armatuur voorbeelden zijn:

Makkelijk te monteren

Andere vormen van noodverlichtingsarmaturen kunnen ook in plafonds worden verwerkt. De led noodverlichtingsarmatuur opbouw is eenvoudig te bevestigen tegen muren, wanden of plafonds. Er hoeft hiervoor geen gat in het plafond of de muur gezaagd te worden.

Opbouw noodverlichting kopen?

Onze led noodverlichting opbouw voldoet aan alle eisen en daarnaast krijg je 8 jaar accugarantie en 10 jaar garantie op de armaturen.

Kijk voor ons volledig aanbod bij ons productassortiment.

Bekijk het volledige assortiment

Benieuwd naar ons productassortiment?

Led-noodverlichting 8 jaar accugarantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Led-noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Noodverlichtingsinstallatie Focus Filmtheater

Noodverlichting zwart bij Focus Filmtheater en Hotel Lamers.

Voor een aantal locaties is noodverlichting zwart toegepast. Enkele voorbeelden zijn het Focus Filmtheater in Arnhem of Hotel Lamers in Nijmegen. Deze locaties hebben er voor gekozen om de zwarte CELO en zwarte Go! armaturen in hun gebouw te gebruiken aan een zwart plafond. Het Focus Filmtheater wilde graag noodverlichting zonder strooilicht dat paste bij het interieur. Hiervoor is gekozen om de zwarte cinema vluchtwegaanduiding te gebruiken. Hotel Lamers heeft na contact met de adviseur gekozen voor de Go! armaturen. Bijzonder hierbij is dat de accessoires wit zijn. Daarnaast zijn ook de wanden, plafonds en het schakelmateriaal wit. Het Europese hoofdkantoor van CRH in Amsterdam had als wens om de noodverlichting naadloos aan te laten sluiten bij de inrichting. De oplossing hiervoor waren de zwarte Cinema-armaturen.

Onze Cinema modellen zijn uiteraard voorzien van 10 jaar garantie op de armatuur en 8 jaar accugarantie.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Volledig assortiment bekijken

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales