Home Service 10 jaar garantie

10 jaar garantie


Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf (ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen) besteden we de grootste zorg aan de kwaliteit van onze producten, processen en mensen. Dat kunnen we, omdat het ontwerp en de assemblage van de producten op onze vestiging in Velp plaatsvindt. Hierdoor zijn we flexibel en passen regelmatig vernieuwingen toe in onze producten. Dit gaat vaak in overleg met de installateurs. Zij geven aan waar ze in de praktijk tegenaan lopen en dat proberen we zo goed mogelijk op te lossen in de vernieuwde armaturen.

We testen elk product om hoge kwaliteit te garanderen. Daarnaast controleert een onafhankelijke instantie onze producten op basis van wettelijke eisen omtrent veiligheid, waardoor we aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Dankzij deze aandacht kunnen we als enige noodverlichtingsfabrikant garanderen dat onze armaturen, inclusief de led-lichtbron, zeker 10 jaar mee gaan bij correct onderhoud. Een gerust gevoel voor u en uw klant.

De garantievoorwaarden staan vermeld in de algemene leveringsvoorwaarden. Hier vindt u ook de exacte voorwaarden van de verlengde garantieperiode.


Download de whitepaper accutechnologie

Alles weten over onze accutechnologie?

Download whitepaper
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.