Slimme noodverlichting met een mooie design bij De Ziep in Didam.

D-Sign armatuur bij de Ziep D-Sign noodverlichting bij de Ziep

Slimme noodverlichting met een mooie design bij De Ziep in Didam

De Ziep is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met een specialistische hulpvraag of zeer intensieve ondersteuningsbehoefte in de leeftijd van 12 tot 18/20 jaar. Deze school is onderdeel van de Onderwijsspecialisten. Deze organisatie heeft in totaal 25 scholen in de regio’s Arnhem, Overbetuwe, Zuidwest-Veluwe, de Liemers, de Achterhoek en de Stedendriehoek. Pola Installatietechniek heeft dit jaar bij 7 locaties van de Onderwijsspecialisten de noodverlichtingsinstallatie aangepast en ook de noodverlichtingsarmaturen vervangen. Dit was ook nodig omdat de diverse armaturen en accu’s aan vervanging toe waren en een hoog stroomverbruik hadden (vergeleken met led, de meeste waren nog met TL).

Logo-De-ZIep-Onderwijsspecialisten

Projectinformatie

Branche
Onderwijs
Type bedrijf
Voortgezet speciaalonderwijs
Adres
Marsweg 49
Postcode
6941 BH
Plaats
Didam

Status van armaturen altijd inzichtelijk

Storingsmeldingen en reparaties kwamen ook steeds frequenter aan de orde. Pola heeft bij alle scholen, dus ook bij de Ziep, de armaturen van Famostar toegepast met SmartScan. Hiermee kan de installatie op afstand worden gemonitord. Zo weet de installateur en de klant of alle armaturen goed functioneren. En mocht er een storing zijn bij één van de locaties, dan weten ze precies waar en welke armatuur.

Armaturen met een mooi design

Naast slimme armaturen heeft Pola ook de nieuwe D-Sign aanduidingsarmaturen geadviseerd. Niet alleen vanwege de mooie uitstraling, maar ook vanwege de geïntegreerde vluchtwegverlichting. Hierdoor hebben ze aanzienlijk kunnen besparen op het aantal armaturen. Naast de D-Sign armaturen is in dit project ook de GO! en CELO toegepast.

Duurzame oplossing met minder onderhoud

Pola kiest altijd graag voor de producten van Famostar vanwege de 10 jaar armatuurgarantie en de 8 jaar garantie op de accu’s. Hierdoor kunnen zij het onderhoud bij hun klanten verminderen en zorgen ze voor minder afval en minder ritjes naar de klant. Een duurzame oplossing dus.

Bekijk de video

Nieuwsgierig naar de noodverlichtingsoplossing bij de Ziep in Didam? Bekijk dan de video, deze staat onderaan deze referentie.

Linda Peters
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met Linda
Logo-De-ZIep-Onderwijsspecialisten

Projectinformatie

Branche
Onderwijs
Type bedrijf
Voortgezet speciaalonderwijs
Adres
Marsweg 49
Postcode
6941 BH
Plaats
Didam

Toegepaste producten

De Ziep is de eerste school in Nederland waar de D-Sign is toegepast. Daarnaast zijn de GO! en CELO in het gebouw te vinden. Alle noodverlichting is uitgevoerd met SmartScan.

Bekijk het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.