CRH Amsterdam

Referentie Boutique Hotel d'Oude Morsch Referentie Boutique Hotel d'Oude Morsch

Zwarte noodverlichting bij CRH Amsterdam

Noodverlichting die aan moest sluiten bij de inrichting van het gebouw, dat was de eis van de opdrachtgever. Klik Electrotechniek is hiermee aan de slag gegaan en zo is er zwarte noodverlichting geïnstalleerd in het nieuwe Europese hoofdkantoor van CRH. CRH is wereldwijd marktleider in bouwmaterialen en is eigenaar van veel toonaangevende bedrijven op het gebied van bouwproducten. Vanaf 2017 zijn zij gevestigd in Amsterdam.

CRH Amsterdam Logo

Projectinformatie

Branche
Kantoor
Type bedrijf
Leider in bouwmaterialen

Zwarte Famostar noodverlichting

In totaal zijn er 367 noodverlichtingsarmaturen geïnstalleerd door Klik Electrotechniek. Een groot gedeelte van alle plafonds zijn zwart, waardoor zwarte noodverlichting esthetisch de juiste keuze was. Zo werd het één geheel met het interieur. De cinema uitvoering van vluchtwegverlichting CELO en een speciale, zwarte variant van vluchtwegaanduiding Go! waren hier de perfecte oplossing.

CRH Amsterdam kiest voor alle noodverlichting in DALI

Een andere bijzonderheid binnen dit project is dat alles, in samenwerking met Helvar, in DALI is uitgevoerd. ‘’Vanuit de gebruiker was de wens om bij onderhoud eenvoudig rapporten uit te draaien. En ook alles centraal te beheren. Met DALI is dit uitstekend mogelijk’’ geeft Cornelis de Waart, projectleider E, bij Klik Electrotechniek aan. Uit de armaturen is namelijk af te lezen welke foutmeldingen er zijn, de vermiste/defecte armaturen, de branduren en het energieverbruik.

Felicia Soares
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met Felicia
CRH Amsterdam Logo

Projectinformatie

Branche
Kantoor
Type bedrijf
Leider in bouwmaterialen

Toegepaste producten

Er is gekozen voor zwarte noodverlichting bij CRH Amsterdam vanwege het thema van het gebouw.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.