Go!

Herken de vluchtroute snel en duidelijk.

Installatievriendelijk, compact en doordacht design
Vluchtwegaanduiding Go! is compact en functioneel, waardoor deze breed inzetbaar is. Het strakke, minimalistische ontwerp past in de lijn van de verlichtingsversies van CELO. Door deze te combineren heeft de totale noodverlichtingsinstallatie een eenduidige, moderne uitstraling.

Snel en eenvoudig monteren is door het installatievriendelijke systeem geen probleem. Go! opbouw is te verkrijgen in een wand- en plafondversie en is voorzien van een serviceluik. Deze is te openen met slechts één schroevendraaier, waarna zowel de accu als het pictogram makkelijk te vervangen of te plaatsen zijn. Tevens zijn er klikvingers, slotgaten en invoeropeningen aan alle zijdes. Installatie van Go! inbouw komt overeen met CELO inbouw. Een standaard gatenzaag is te gebruiken voor een snelle installatie en de led-unit is te (de)monteren via een eenvoudig kliksysteem.

Voorzien van flitsfunctie Flash Alert™ Technology
Door het periodiek feller oplichten van het pictogram tijdens een ontruiming in nood, wordt Go! niet over het hoofd gezien en zijn mensen sneller geneigd de vluchtweg te volgen.

Optioneel voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting
Go! opbouw is optioneel voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting, dankzij de CELO-lens onderin het serviceluik. Tussenafstanden tot wel 12 meter kunnen hiermee bereikt worden, waardoor deze optie een aanzienlijke besparing in het aantal noodverlichtingsarmaturen per project oplevert.


Heb je een vraag?

Bij Famostar helpen we je graag verder.

Contact
1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.