Home Over Famostar Ons team Peter Harlé

Hallo, ik ben Peter Harlé

Proces Manager & Preventiemedewerker bij Famostar

Ik ben Peter Harlé, geboren in 1964, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben in 1987 begonnen als productiemedewerker bij Famostar en ben in 2003 doorgegroeid naar Procesmanager. Als procesmanager zijnde maak ik de werkinstructies voor de productiemedewerkers, bedenkt ik de productiemiddelen en richt ik de werkplekken in. Tevens ben ik ook verantwoordelijk voor de veiligheid van alle medewerkers van Famostar. Zo ben ik ook degene die het RI&E opstelt, ben ik preventiemedewerker en ben ik ook BHV’er. Daarnaast ben ik ook lid van ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Het werken binnen Famostar ervaar ik als erg prettig. Er hangt hier altijd een goede sfeer en de lijnen zijn allemaal erg kort. Je krijgt er een soort van familiegevoel van.

Een leuke recente herinnering die ik binnen Famostar heb, is het meeste recente event dat we voor onze klanten op ons eigen terrein hebben georganiseerd. Ik vind dat mijn collega’s deze dag goed georganiseerd hadden; er waren veel leuke spellen te spelen, we hebben lekker gegeten en we hebben niet alleen veel informatie aan de klanten kunnen verstrekken, we hebben ook veel informatie opgedaan door het klantcontact van deze dag. Al met al was iedereen over deze dag erg positief

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.