Home Over Famostar Ons team Paul Vromans

Hallo, ik ben Paul Vromans

Procurement bij Famostar

Mijn naam is Paul Vromans en woon in de Betuwe. Toen ik in 2008 startte als Supply chain manager bij Famostar, kreeg ik direct het gevoel dat het vertrouwen in mij groot is. Bij mij viel gelijk de prettige sfeer op en het geloof dat iedereen, ongeacht leeftijd, de ruimte krijgt om bij te dragen aan de organisatie. Iedereen spreekt elkaar aan van stagiair tot directeur om uiteindelijk een leuker, beter en klantgerichtere organisatie te maken. Je krijgt direct verantwoordelijkheden, volop kansen, de vrijheid om ondernemend te zijn en je te blijven ontwikkelen.

Mijn hoofddoel is om vraag en aanbod samen te laten komen. Doordat wij korte levertijden hebben is het iedere keer weer een uitdaging om de benodigde materialen op tijd in huis te hebben. Als procurement manager implementeer ik op concrete en pragmatische wijze verbeteringen, waarbij de bedrijfsdoelstellingen altijd mijn uitgangspunt vormen. Inkoop fascineert me vanwege de grote impact die het kan hebben op de bedrijfsresultaten en de groei die in veel organisaties nog steeds mogelijk is. Ook het opbouwen en onderhouden van goede, plezierige, langdurige relaties met onze leveranciers vind ik zeer belangrijk en plezierig. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen. Het is gewoon ontzettend gezellig!

Mijn quote: komt goed!

Naast mijn werk besteed ik veel tijd met mijn vriendin, vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten (wielrennen) en ben ik liefhebber van speciaalbieren. Verder reis ik graag.

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.