Home Over Famostar Ons team Felicia Soares

Hallo, ik ben Felicia Soares

Account Manager Noord-West bij Famostar

Mijn naam is Felicia Soares, bijna 38 jaar oud en ben nu drieënhalf jaar werkzaam als accountmanager bij Famostar. Ik ben samen met mijn binnendienst maatje Sheung Lau verantwoordelijk voor de regio Noord-West Nederland. Binnen mijn functie houd ik mijzelf bezig met het onderhouden van relaties, het bezoeken van installateurs, adviseurs en groothandels. Ook projectie opnames ter plaatse, bezoeken van beurzen, het bedenken van acties voor eindklanten en installateurs behoort ook tot mijn werkzaamheden evenals het werven van nieuwe prospects. Ik voer variërende gesprekken op verschillende relatieniveaus en biedt ondersteuning en oplossingen om uiteindelijk projecten en langdurige samenwerking(en) aan te gaan.

Ik vind het heerlijk om bij Famostar te werken. Bij mijn sollicitatie werd ik bij binnenkomst al omarmt door een warm gevoel (ik moest en zou hier gaan werken). Binnen Famostar is er altijd een luisterend oor of een helpende hand en wordt er altijd naar goede ideeën geluisterd. Ook ben je geen nummertje binnen de organisatie en dat vind ik erg belangrijk. Famostar investeert veel in het personeel zowel op ontwikkeling als uitjes of vieringen met elkaar. Ze proberen je altijd te prikkelen en uit te dagen om de beste versie van jezelf te worden (met alle ondersteuning die daarvoor nodig is).

Ik vind het super gaaf dat we het echt met zijn allen doen, we zijn echt een familie bedrijf en dragen dit ook vol trost uit. We hebben al veel gave projecten gescoord en hebben leuke acties op touw gezet. Één van de laatste acties was bijvoorbeeld de taart- en fruitactie waar ontzettend leuk en positief op gereageerd is. Daar doen we het voor!!!

06 23 22 66 58
felicia.soares@famostar.nl

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.