Home Branches

Branches


Noodverlichting voor overheidsinstanties

Famostar is vaak terug te vinden in gebouwen van de overheid. Wij leveren vaak aan overheidsinstanties en vertellen u graag alles over de eisen en het onderhoud van onze noodverlichting.

Noodverlichting voor zorg & welzijn

Belangrijke noodverlichting eisen om aan te denken bij het maken van een noodverlichting en vluchtrouteverlichting plan voor een zorginstelling of in een ziekenhuis.

Noodverlichting voor de industrie

Welke eisen en regelgeving zijn belangrijk bij noodverlichting in de industrie en hoe zorg je dat de medewerkers veilig hun werkplek kunnen verlaten in een noodsituatie?

Noodverlichting voor op kantoor

Wat zijn de eisen en regelgeving voor noodverlichting op kantoor, hoe maak je het veilig en voldoe je aan het design van het kantoorgebouw?

Noodverlichting voor in het onderwijs

Noodverlichting in het onderwijs. Wat is de regelgeving voor noodverlichting in scholen of universiteiten en hoe ontruim je een school op een veilige manier?

Noodverlichting voor in een winkel

Waar moet je aan denken bij noodverlichting voor je winkel en wat zijn de belangrijke eisen voor het maken van een noodverlichting plan?

Noodverlichting in wooncomplexen

Welke eisen zijn belangrijk voor een Vereniging van Eigenaren (VVE), woningstichting of woningcorporatie rondom noodverlichting?

Noodverlichting voor sport & recreatie

Eisen voor noodverlichting voor sporthallen, bioscoop, stadion en andere recreatie ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen. En tips voor een veilige ontruiming.

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.