17 mei 2021

Uitleg over de QuickScan Noodverlichting door Marc

Famostar heeft een QuickScan Noodverlichting ontworpen waarbij je een test kunt uitvoeren om te zien of jouw noodverlichting aan onderhoud toe is.

Het doel van de QuickScan

Het doel van noodverlichting is gelukkig bijna altijd bekend bij de eigenaren van gebouwen of werkgevers, maar toch komen we nog vaak situaties tegen waar regelgeving voor noodverlichting niet consequent wordt nageleefd. Meestal komt dit, omdat de pandeigenaren of werkgevers niet op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving. We hebben hier de QuickScan Noodverlichting voor ontwikkeld. Met deze QuickScan kunt u een snelle test uitvoeren om te zien of uw noodverlichtingsinstallatie aan onderhoud toe is. Onthoud wel dat dit een tussentijdse check is en niet voldoet als jaarlijkse onderhoudsronde binnen de richtlijnen van het ISSO. Wij adviseren om installatie, inspectie en onderhoud altijd uit te laten voeren door een specialist.

Uitleg over de QuickScan Noodverlichting

Wil jij ook weten wat de status van jouw noodverlichtingsinstallatie is?

Download dan de QuickScan Noodverlichting.

Blijf op de hoogte

Hieronder kun je de video met Marc bekijken waarin hij uitleg over de QuickScan Noodverlichting geeft. Benieuwd welke tips Marc nog meer voor je heeft? Hier vindt je het overzicht van alle video’s die we gemaakt hebben. Wil je weten wanneer we de volgende video plaatsen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of ons volgen op LinkedIn of Facebook. Download hiernaast de QuickScan Noodverlichting.

Aflevering 7: Uitleg QuickScan Noodverlichting

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

PLF77630-A4_2

2022 Wrapped

Het einde van het jaar nadert en dat is vaak een tijd van reflectie. Op televisie en online word je overspoeld met lijstjes en overzichten.
DSC00215

Jan Maalderink aan het woord

Projectleider Jan Maalderink vertelt over het nieuwbouwproject en wat hierbij komt kijken.
Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Binnen Famostar hebben we gekeken hoe we onze verpakkingen duurzamer kunnen maken. Bekijk hier hoe we dat aangepast hebben.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales