17 mei 2021

Uitleg over de QuickScan Noodverlichting door Marc

Famostar heeft een QuickScan Noodverlichting ontworpen waarbij je een test kunt uitvoeren om te zien of jouw noodverlichting aan onderhoud toe is.

Het doel van de QuickScan

Het doel van noodverlichting is gelukkig bijna altijd bekend bij de eigenaren van gebouwen of werkgevers, maar toch komen we nog vaak situaties tegen waar regelgeving voor noodverlichting niet consequent wordt nageleefd. Meestal komt dit, omdat de pandeigenaren of werkgevers niet op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving. We hebben hier de QuickScan Noodverlichting voor ontwikkeld. Met deze QuickScan kunt u een snelle test uitvoeren om te zien of uw noodverlichtingsinstallatie aan onderhoud toe is. Onthoud wel dat dit een tussentijdse check is en niet voldoet als jaarlijkse onderhoudsronde binnen de richtlijnen van het ISSO. Wij adviseren om installatie, inspectie en onderhoud altijd uit te laten voeren door een specialist.

Uitleg over de QuickScan Noodverlichting

Wil jij ook weten wat de status van jouw noodverlichtingsinstallatie is?

Download dan de QuickScan Noodverlichting.

Blijf op de hoogte

Hieronder kun je de video met Marc bekijken waarin hij uitleg over de QuickScan Noodverlichting geeft. Benieuwd welke tips Marc nog meer voor je heeft? Hier vindt je het overzicht van alle video’s die we gemaakt hebben. Wil je weten wanneer we de volgende video plaatsen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of ons volgen op LinkedIn of Facebook. Download hiernaast de QuickScan Noodverlichting.

Aflevering 7: Uitleg QuickScan Noodverlichting

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

Pijl omhoog of pijl omlaag 3

Pijl omlaag of pijl omhoog?

Pijl omhoog of pijl omlaag? Hoe zit het met de oude en de nieuwe normen.
Afvalstromen Famostar

Afvalstromen binnen Famostar

Afgelopen jaar hebben we stappen genomen om de afvalstromen binnen Famostar te verduurzamen.
Jonge hond vs oude rot

Jonge hond vs oude rot

“De jeugd voelt verder dan ervaring ziet.” Famostar werkt samen met studenten van de Erasmus University en TU Delft. Zo wordt ervaring uitgewisseld.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales