Gentiaan College

Slimme noodverlichting met SmartScan bij het Gentiaan College in Apeldoorn.

Het Gentiaan College van de Onderwijsspecialisten biedt voortgezet speciaal onderwijs. Op onze school volgen leerlingen onderwijs die op dit moment geen passend onderwijs kunnen volgen op een reguliere school. In samenwerking met Hollander techniek is hier gekozen voor een Famostar noodverlichtingsinstallatie met SmartScan, wat de gebruiker in staat stelt om de gehele noodverlichtingsinstallatie draadloos én op afstand te monitoren en te testen. Lees meer over dit project en bekijk de video onderaan de pagina!

Projectinformatie

Branche
Onderwijs
Type bedrijf
Voortgezet speciaalonderwijs
Adres
Gentiaanstraat 804
Postcode
7322 CZ
Plaats
Apeldoorn

SmartScan noodverlichting

Storingsmeldingen en reparaties kwamen ook steeds frequenter aan de orde. Hollander techniek heeft bij het Gentiaan College van de Onderwijsspecialisten Famostar Noodverlichting toegepast met SmartScan. Hiermee kan de installatie op afstand worden gemonitord. Zo weet de installateur en de klant of alle armaturen goed functioneren. En mocht er een storing zijn, dan weten ze precies waar en welke armatuur.

Mooi en betrouwbaar

In dit project zijn de de GO! en CELO toegepast. Deze armaturen zijn zeer geschikt voor de toepassing in schoolgebouwen. Door het fraaie ontwerp, samen met de 10 jaar armatuurgarantie en 8 jaar accugarantie, zijn deze armaturen een goede en betrouwbare keuze geweest. Gezien de vluchtroute buiten het pand eindigt, is ook de Nightlife van Famostar toegepast. Ook dit armatuur is voorzien van 10 jaar armatuurgarantie en 8 jaar accugarantie. Een leuke bijkomstigheid is dat dit armatuur gemaakt is van een Bio-circulair polycarbonaat. Wel zo duurzaam!

Duurzame oplossing met minder onderhoud

Hollander techniek heeft gekozen voor de producten van Famostar met SmartScan vanwege de mogelijkheid om de gehele noodverlichtingsinstallatie draadloos én op afstand te kunnen monitoren en testen, samen met de 10 jaar armatuurgarantie en de 8 jaar garantie op de accu’s. Hierdoor kunnen zij het onderhoud bij hun klanten verminderen en zorgen ze voor minder afval en minder ritjes naar de klant. Een duurzame en toekomstbestendige oplossing, waar alle partijen profijt van hebben.

Bekijk de video

Nieuwsgierig naar de SmartScan noodverlichtingsoplossing bij het Gentiaan College in Apeldoorn? Bekijk dan de video, deze staat onderaan deze referentie.

John Lammerts
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met John

Projectinformatie

Branche
Onderwijs
Type bedrijf
Voortgezet speciaalonderwijs
Adres
Gentiaanstraat 804
Postcode
7322 CZ
Plaats
Apeldoorn

Toegepaste producten

Bij het Gentiaan College in Apeldoorn zijn de GO! en CELO armaturen toegepast. Buiten is er gekozen voor de Nightlife. In de gymzalen is de Pro gebruikt. Alle noodverlichting is uitgevoerd met SmartScan.

Bekijk het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.