Noodverlichting advies

De wet- & regelgeving rondom noodverlichting is niet heel eenvoudig. Om tot een goed plan te komen geven onze adviseurs graag noodverlichting advies op maat. Natuurlijk hebben we ook hulpmiddelen, zodat je zelf op weg kunt met je projectering.

Noodverlichting advies

Projecteren van noodverlichting

Bij Famostar werken we met de checklist ‘pragmatisch projecteren’ van de NVFN (De verenigde professionals in noodverlichting). Deze helpt om duidelijk te krijgen of in het noodverlichting advies aan alle wettelijke eisen, normen en klantwensen wordt voldaan. Zo geven we noodverlichting advies en zorgen we voor een duidelijke en overzichtelijke projectering van de noodverlichting.

Checklist pragmatisch projecteren downloaden

Zelf alvast kijken naar je projectering?

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Volledig noodverlichting assortiment

Go! WPS-1 - Famostar

Go! WPS-1

393367
Wand opbouw
SmartScan
Nightlife VPA-1 White - Famostar

Nightlife VPA-1 White

392100
Wand opbouw
Automatisch Test Systeem
CELO CS VA-1 S Cinema - Famostar

CELO CS VA-1 S Cinema

392230
Plafond opbouw
Automatisch Test Systeem
D-Sign SPS-1 - Famostar

D-Sign SPS-1

393806
Plafond opbouw, Wand opbouw
SmartScan

Toolbox noodverlichting aanvragen

Om te zorgen dat u goed voorbereid bent op vragen van uw klanten over noodverlichting organiseren we regelmatig een toolbox op locatie of bij ons in Velp. Tijdens deze toolbox worden de nieuwste aanpassingen in de wet- & regelgeving omtrent noodverlichting besproken. Dit wordt aangevuld met tips & tricks over veilig werken in de praktijk. In samenwerking met u wordt besloten welke onderwerpen extra aandacht nodig hebben. Deze onderwerpen worden in de toolbox behandeld. Als de toolbox bij ons in Velp plaatsvindt is er ook altijd de mogelijkheid om in onze belevingsruimte te ervaren hoe het is om daadwerkelijk in een situatie terecht te komen waar noodverlichting van belang is.

Maatwerk noodverlichting

Omdat Famostar gevestigd is in Nederland en we onze producten ontwerpen en assembleren in Velp, kunnen we flexibel zijn in maatwerkoplossingen. We leveren regelmatig armaturen in verschillende RAL kleuren en denken mee met de klant. Zo hebben we bijvoorbeeld de renovatieset in samenwerking met de klant ontwikkeld. Omdat er zoveel vraag naar was hebben we besloten om deze in het standaard assortiment op te nemen en uit te breiden met een blinde renovatieset. Deze is specifiek voor situaties waar geen armatuur meer teruggeplaatst hoeft te worden.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Meer over maatwerk

Wil je meer informatie over maatwerk of een aanvraag doen?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

HiVision noodverlichting bij Distributiecentrum Welkoop

Noodverlichting advies bij Distributiecentrum de Welkoop

Bij het distributiecentrum moeten lange afstanden overbrugd worden met de noodverlichting. Het is dus belangrijk dat de armaturen ook van wat verder weg duidelijk zichtbaar zijn. Hiervoor hebben we de HiVision ontwikkeld. Een armatuur wat net iets groter is en dus ook van wat verder weg duidelijk zichtbaar is.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales