Inbouw noodverlichting

In ons assortiment hebben we inbouw van de armaturen mogelijk gemaakt. Het gaat hier om de productlijnen die vaak gekozen worden om hun design, zoals bijvoorbeeld de D-Sign. Ook de Go! en de CELO zijn beschikbaar als inbouw noodverlichting en maken beide gebruik van hetzelfde systeem.

Naast inbouw armaturen hebben we ook opbouw vluchtrouteaanduiding met plafondmontage in ons assortiment. Vluchtwegverlichting wordt als verlichting gebruikt bij stroomuitval. Ook dit type verlichting is zowel beschikbaar in opbouw- als inbouwmodellen. Vluchtrouteaanduiding is continu brandend en gaat niet, zoals vluchtwegverlichting, alleen aan bij stroomuitval. Natuurlijk zullen ook de opbouw noodverlichting modellen netjes worden afgewerkt, net zoals de inbouw modellen.

Inbouw noodverlichting is mogelijk bij de volgende soorten

In ons assortiment hebben we verschillende van onze armaturen beschikbaar als inbouw led noodverlichting. Onderstaande productfamilies bieden een assortiment waarmee vluchtwegverlichting en vluchtrouteaanduiding in in te bouwen zijn.

Al deze lijnen hebben ook een standaarduitvoering in de zwarte cinema versie. Ideaal voor donkere ruimtes waar de noodverlichting niet op mag vallen. Hierdoor oogt het eindresultaat aan het plafond netjes afgewerkt. In ons productassortiment vindt u per armatuur de verschillende specificaties.

Renovatieset voor inbouw noodverlichting

Bij vervanging van tl- voor led inbouw noodverlichting blijft er bij plafondmontage vaak een opening in het systeemplafond achter die groter is dan het led armatuur wat terug geplaatst wordt. Speciaal hiervoor heeft Famostar een universele renovatieset ontworpen. Dit is dé oplossing bij vervanging van tl- naar led armaturen in een renovatieproject.

In het bestaande plafond wordt een nieuwe plafondplaat geplaatst met een opening erin waar de nieuwe led armatuur perfect in past. Wil je weten hoe dit eruit ziet in een systeemplafond? Bij onze referenties vind je verschillende voorbeelden.

10 jaar armatuurgarantie

Bij Famostar geven we 10 jaar armatuurgarantie op de inbouwarmaturen met led noodverlichting als er correct onderhoud uitgevoerd is.

Naast de armatuurgarantie geven we ook 8 jaar garantie op de accu’s in nieuwe armaturen.

Aanvragen noodverlichtingsplan

Heb je hulp nodig bij het maken van jouw noodverlichtingsplan?

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Inbouw noodverlichting met SmartScan bij Brusche

Inbouw noodverlichting met SmartScan bij Brusche Elektrotechniek

In het nieuwe onderkomen van Brusche aan de Twentepoort West 29 te Almelo zijn de nieuwste technieken toegepast waaronder het nieuwe Famostar SmartScan systeem.

Wil je advies tijdens het opstellen van jouw noodverlichtingsplan?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Volledig assortiment bekijken

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales