16 februari 2021

Bekijk als eerste ons nieuwe design noodverlichtingsarmatuur

Het is alweer heel wat jaren geleden dat het eerste design noodverlichtingsarmatuur van Famostar, de S-Sense, op de markt is gekomen. Een populair armatuur die graag gekozen wordt voor omgevingen waar uitstraling belangrijk is, zoals restaurants, theaters en kantoren. Voor deze armatuur is een opvolger ontworpen, de D-Sign. Voor deze armatuur is gekozen voor een moderne vormgeving zonder concessies te doen aan installatiegemak. De D-Sign armatuur is sinds juni 2021 leverbaar via de groothandel. De beschikbare armaturen staan in ons productassortiment.

Design noodverlichting D-Sign
Famostar D-Sign noodverlichting

Samen met installateurs

Bij de ontwikkeling van deze armatuur hebben we nauw samengewerkt met installateurs, want een mooie vormgeving moet niet ten koste gaan van kwaliteit en een snelle installatie. De armatuur zit vol slimmigheden, een voorbeeld hiervan is dat de armatuur in een handomdraai gewijzigd kan worden van wandmontage naar plafondmontage. Ook duurzaamheid was een aspect bij de ontwikkeling van deze armatuur. Het is gelukt om een armatuur te maken met minder materialen. Zoals het volledige assortiment van Famostar, zijn ook de D-Sign armaturen voorzien van 8 jaar accugarantie (na de installatiedatum) en 10 jaar productgarantie.

Red Dot Award: Product Design 2021

Met de D-Sign hebben we dit jaar de Red Dot Award: Product Design 2021 in de categorie ‘Lighting systems’ gewonnen. De Red Dot is een van de meest belangrijke ontwerpwedstrijden ter wereld. Veel bekende grote merken zijn ons voorgegaan in het winnen van de Red Dot Award. We zijn erg trots om de naam Famostar hieraan toe te mogen voegen. Bekijk hier het officiële certificaat.

Meer weten over de design noodverlichtingsarmatuur de D-Sign? Je kunt de webinar met de productpresentatie terugkijken of de folder over de D-Sign downloaden.

Red Dot Award D-Sign

Bekijk de productpresentatie

Bekijk hier de volledige productpresentatie van de nieuwe D-Sign.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

Dim-armaturen-3

Dim-armaturen in informele omgevingen

Onopvallende noodverlichting met Dim armaturen.
Pijl omhoog of pijl omlaag 3

Pijl omlaag of pijl omhoog?

Pijl omhoog of pijl omlaag? Hoe zit het met de oude en de nieuwe normen.
Afvalstromen Famostar

Afvalstromen binnen Famostar

Afgelopen jaar hebben we stappen genomen om de afvalstromen binnen Famostar te verduurzamen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales