Chubb Fire & Safety

Slimme-noodverlichting-Chubb-Gateway Famostar-noodverlichting-Chubb

Chubb Fire & Safety kiest voor slimme noodverlichting van Famostar

Chubb Fire & Safety zet zich al ruim 200 jaar in om te zorgen voor een veilig leef-, en werkomgeving voor haar klanten. Ze zijn een grote speler op het gebied van elektronische brandbeveiliging, brandbestrijdingsoplossingen en alarmcentralediensten. Op het gebied van noodverlichting werkt Chubb graag samen met Famostar. In het nieuwe regiokantoor in Lieren hebben ze gekozen voor Famostar noodverlichting voorzien van het SmartScan systeem. Chubb werkt al jaren met de producten van Famostar en wil altijd goed op de hoogte zijn van nieuwe producten en innovaties. Daarom hebben ze voor hun nieuwe gebouw gekozen voor slimme noodverlichting. Op deze manier kan het bedrijf ervaren wat de voordelen zijn, zodat ze daarna hun klanten kunnen informeren over de voordelen van het systeem.

Draadloos beheersysteem voor noodverlichting

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Chubb en dat ze enthousiast zijn over het SmartScan systeem, wij noemen het ook wel onze nieuwe generatie noodverlichting. Het is een draadloos beheersysteem voor de noodverlichting. Met SmartScan is de status van de noodverlichting altijd inzichtelijk, en je hebt hiermee op de meest eenvoudige manier meteen een logboek beschikbaar in de cloud. Resultaten van testmomenten zijn altijd inzichtelijk, ook de resultaten van testen die in het verleden zijn gedaan. Dit geld uiteraard ook voor eventuele storingen, ook deze worden meteen geregistreerd en vastgelegd in het logboek.

Installatiegemak

Het grote voordeel van de SmartScan armaturen is dat het installeren net zo eenvoudig is als het installeren van Famostar ATS armaturen. De techniek zit aan de binnenkant. “Erg fijn voor onze monteurs, de werkzaamheden blijven hetzelfde dus voelt iedereen zich er vertrouwd mee”, zegt Patrick Leliveld, productspecialist bij Chubb Fire & Safety. Het aansluiten van de armatuur en de gateway op een 230 V voeding zijn bekende werkzaamheden voor de monteurs.

SmartScan toepassen in jouw projecten?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van het SmartScan systeem in een van jouw projecten? Neem gerust contact op, we staan je graag te woord. Hieronder kun je de video van dit project bekijken en hier kun je meteen de SmartScan folder downloaden.

Chubb- logo

Projectinformatie

Branche
Elektrotechniek
Type bedrijf
Installateur
Adres
Kanaal Zuid 292
Postcode
7364 AJ
Plaats
Lieren

Toegepaste producten

De armaturen die gekozen zijn voor de SmartScan noodverlichting bij Brusche Elektrotechniek zijn de Go! vluchtrouteaanduiding en CELO vluchtwegverlichting.

Bekijk het eindresultaat

John Lammerts
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met John
Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.