Noodverlichting zwart

Je ziet steeds vaker dat plafonds in restaurants, winkels en supermarkten zwart worden afgewerkt in plaats van wit. Op de kleurkeuze van de technische materialen komt daardoor meer nadruk te liggen. Een witte of grijze kleurkeuze voldoet allang niet meer. In ons assortiment vind je standaard zwarte vluchtwegaanduiding én- verlichting, de zogenaamde ‘Cinema’-types.

De perfecte match voor elke ruimte: Noodverlichting zwart

De zwarte RAL 9005-behuizing van de Cinema-modellen valt amper op wanneer deze in een donkere omgeving geplaatst is, behalve natuurlijk in een noodsituatie. Deze noodverlichtingsoplossing is minder storend en opvallend en is ideaal om te gebruiken in veel theaters, winkels, cafés en restaurants

Een oplossing voor elke situatie

Ons portfolio is zeer gevarieerd en wij bieden verschillende types voor vluchtwegaanduiding en -verlichting aan. Dit aanbod is leverbaar in het zwart:

  • Vluchtwegaanduiding Go!: Deze is installatievriendelijk en compact. Optioneel kan deze worden voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting
  • Vluchtwegaanduiding D-Sign: Dit armatuur is stijlvol vormgegeven en passend voor representatieve ruimtes. Bij deze kun je kiezen voor een Cinema-uitvoering die strooilicht voorkomt.
  • Vluchtwegverlichting CELO: Dit minimalistische noodverlichting armatuur heeft altijd een optimaal lichtpatroon doordat deze gebruik maakt van verschillende lenzen.
  • Go! en CELO met spanningsrailadapter: Snel en foutloos te monteren, zonder extra installatiewerk.

Bekijk het volledige assortiment

Benieuwd naar ons productassortiment?

Led-noodverlichting 8 jaar accugarantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Led-noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Noodverlichtingsinstallatie Focus Filmtheater

Noodverlichting zwart bij Focus Filmtheater en Hotel Lamers.

Voor een aantal locaties is noodverlichting zwart toegepast. Enkele voorbeelden zijn het Focus Filmtheater in Arnhem of Hotel Lamers in Nijmegen. Deze locaties hebben er voor gekozen om de zwarte CELO en zwarte Go! armaturen in hun gebouw te gebruiken aan een zwart plafond. Het Focus Filmtheater wilde graag noodverlichting zonder strooilicht dat paste bij het interieur. Hiervoor is gekozen om de zwarte cinema vluchtwegaanduiding te gebruiken. Hotel Lamers heeft na contact met de adviseur gekozen voor de Go! armaturen. Bijzonder hierbij is dat de accessoires wit zijn. Daarnaast zijn ook de wanden, plafonds en het schakelmateriaal wit. Het Europese hoofdkantoor van CRH in Amsterdam had als wens om de noodverlichting naadloos aan te laten sluiten bij de inrichting. De oplossing hiervoor waren de zwarte Cinema-armaturen.

Onze Cinema modellen zijn uiteraard voorzien van 10 jaar garantie op de armatuur en 8 jaar accugarantie.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Volledig assortiment bekijken

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales