D-Sign cinema dim: stijlvolle noodverlichting zonder strooilicht

Banner-D-Sign-cinema-dim Famostar D-Sign noodverlichting

D-Sign cinema dim: stijlvolle noodverlichting zonder strooilicht

In februari 2021 brandde de populaire Bistro de Kruidentuin in Geesteren helemaal af. Ze hebben een tijdelijk onderkomen gevonden en zijn met architect Building Design aan de slag gegaan met het ontwerpen van een nieuw restaurant op de plek waar het oude restaurant is afgebrand. Loohuis Installatietechnieken uit Fleringen heeft de opdracht gekregen om al het installatiewerk voor het nieuwe restaurant te verzorgen. Samen met Jeroen Nijmeijer, projectleider bij Loohuis Installatietechnieken B.V. hebben wij een videoreferentie opgenomen. Het eindresultaat is te bekijken onder aan deze pagina. Het is goed gelukt om de sfeer van dit stijlvolle restaurant neer te zetten. Voor alle liefhebbers van goed eten in een ongedwongen en eigentijdse ambiance, is het zeker de moeite waard om dit restaurant te bezoeken.

Logo-Bistro-De-Kruidentuin

Projectinformatie

Branche
Recreatie
Type bedrijf
Restaurant
Adres
Hardenbergerweg 105
Postcode
7678 VR
Plaats
Geesteren

Hoog afwerkingsniveau

Loohuis Installatietechnieken is verantwoordelijk geweest voor de engineering en installatie van zowel de W- als de E- installaties. Het afwerkingsniveau van de installaties is hoog, wat ook moet bij een project als dit. De uitstraling van het restaurant is enorm belangrijk. Het restaurant heeft een open keuken, dan wil je wel dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Het volledige restaurant is bedienbaar met een iPad. Er kunnen verschillende scenes gecreëerd worden met de verlichting. De zonwerking kan bediend worden en de tuinsproeiers worden ook met een druk op de knop aan- of uitgezet. Voor de noodverlichtingsinstallatie van dit prachtige nieuwe pand, met ruimte voor maar liefst 250 couverts, is gekozen voor o.a. het design armatuur van Famostar. De D-Sign in de dim uitvoering. Deze is speciaal ontwikkeld voor locaties waar strooilicht als hinderlijk wordt ervaren.

Lange samenwerking

De keuze voor noodverlichting van Famostar komt onder andere door de lange samenwerking tussen Loohuis Installatietechnieken en Famostar. Het ontwerp en installatie van de noodverlichtingsinstallatie is volledig door Loohuis Installatietechnieken verzorgd. Voor de vluchtwegaanduiding is heel bewust gekozen voor het D-Sign armatuur in het zwart, omdat de uitstraling van dit armatuur heel goed past. Er is specifiek gekozen voor de dim-uitvoering, omdat deze uitvoering strooilicht voorkomt. De D-Sign cinema dim heeft een volledige zwarte rand en is 80% terug gedimd. In geval van spanningsuitval gaat deze over naar het volledige verlichtingsniveau. Voor de vluchtwegverlichting is er gekozen voor de bekende CELO armaturen ook in een zwarte kleurstelling. Wel aanwezig, maar niet opvallend of storend. De CELO opbouw is een aantal keren op een spanningsrail gemonteerd. De rail is zwart en het armatuur ook, het armatuur valt echt nauwelijks op. Precies zoals het armatuur bedoeld is.

Bekijk de video

Nieuwsgierig naar het eindresultaat van dit mooie project? Bekijk dan de video, deze staat onderaan deze referentie.

John Lammerts
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met John
Logo-Bistro-De-Kruidentuin

Projectinformatie

Branche
Recreatie
Type bedrijf
Restaurant
Adres
Hardenbergerweg 105
Postcode
7678 VR
Plaats
Geesteren

Toegepaste producten

Voor het nieuwe restaurant van Bistro de Kruidentuin is gekozen voor de D-Sign cinema dim vluchtrouteaanduiding. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor plaatsen waar uitstraling belangrijk is en strooilicht als hinderlijk wordt ervaren. Voor de vluchtwegverlichting is er gekozen voor de CELO cinema.

Bekijk het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.