Sportsereen Huissen

Referentie Sportsereen Referentie Sportsereen

Stijlvolle S-Sense noodverlichting bij Sportsereen Huissen

Bijna het mooiste gebouw van Nederland is het geworden, het gebouw van Sportsereen in Huissen. Een super modern centrum voor sport en ontspanning. Dit centrum heeft alles in huis om het iedereen naar de zin te maken. Er zijn diverse fitness- en aerobicruimten, squashbanen en een zwembad met sauna. Na een work-out kun je bijtanken in het restaurant. Hier worden verschillende shakes en smooties aangeboden, maar kun je ook genieten van lekker vers fruit of warme specialiteiten van het huis. Ook beschikt het centrum over een beautysalon en zijn er ruimten voor fysiotherapie. De verschillende ruimten zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Niet voor niets hebben ze gekozen voor de stijlvolle S-Sense noodverlichting bij Sportsereen in Huissen.

logo sportsereen

Projectinformatie

Branche
Sport & recreatie
Type bedrijf
Sport- en ontspanningscentrum
Adres
Blauwenburcht 3
Postcode
6852 NS
Plaats
Huissen

Een bijzonder ontwerp

Wat bijzonder is aan de realisatie van Sportsereen is dat de initiatiefnemer en eigenaar, Gerrit, de bouwvoorbereiding en -uitvoering onder eigen regie heeft gehouden. Op deze manier heeft hij samen met de architecten zijn visie voor dit sport- en ontspanningscentrum tot in detail kunnen vormgeven en uitvoeren. Er is toegewerkt naar het uiten van de visie ‘binnensporten met het gevoel van buiten’. Dit zie je onder andere terug in het hele ontwerp van de ruimten in het gebouw.

Binnensporten met het gevoel van buiten

In de fitnessruimten krijg je echt het gevoel dat je buitensport door de hoeveelheid ramen. Er is veel aandacht besteed aan het comfort en het binnenklimaat. De klimaatbeheersing kan per ruimte worden aangepast om het juiste klimaat te kunnen realiseren. Ook op het gebied van duurzaamheid is dit gebouw goed doordacht. Het Sportsereen is voorzien van een warmte- terugwininstallatie en er wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare energiebronnen.

Zelf onderzoek gedaan

Omdat Gerrit de uitvoering van de bouw in eigen hand heeft gehouden, weet hij ook precies wat er te koop is in de markt. In eerste instantie had de installateur een ander merk noodverlichting aangeboden, maar ook in het geval van noodverlichting heeft Gerrit eerst zelf onderzoek gedaan. De reden hiervoor was dat hij graag stijlvolle noodverlichting wilde die past bij de uitstraling van het pand.

S-Sense noodverlichting bij Sportsereen

Uiteindelijk heeft dit hem gebracht bij de het S-Sense vluchtwegaanduidingsarmatuur van Famostar, dit armatuur heeft hij een keer in een ander gebouw zien hangen en was direct enthousiast. Door het transparante plaatje is het armatuur vrijwel onzichtbaar en gaat daardoor op in de ruimte. Hij wilde ook geen grote bakken aan de muur, maar een mooi, slank design. De S-Sense past perfect bij de wensen, omdat dit armatuur in de opbouw variant chique staat in bijvoorbeeld het restaurant en als inbouw variant juist onopvallend is in de sportruimten.

logo sportsereen

Projectinformatie

Branche
Sport & recreatie
Type bedrijf
Sport- en ontspanningscentrum
Adres
Blauwenburcht 3
Postcode
6852 NS
Plaats
Huissen

Toegepaste producten

S-Sense noodverlichting bij Sportsereen. Noodverlichting die past bij de uitstraling van het gebouw.

Bekijk het eindresultaat

Creatieve oplossingen

Voor het ophangen van de S-Sense boven een deur is zelfs nog een creatieve slag uitgevoerd. Hier hebben ze het armatuur eigenlijk op de kop gemonteerd, omdat anders de deur tegen het armatuur aan kwam. Door het hele gebouw hangen dezelfde armaturen; ideaal bij het verwisselen van de accu’s. Voor de vluchtwegverlichting is gekozen voor de CELO en voor de buiten noodverlichting is er gekozen voor de Nightlife.

Gebouwd voor de toekomst

Een leuk weetje over Sportsereen is dat het gebouw niet gebouwd is specifiek voor een sport- en ontspanningscentrum, maar juist met het oog op de toekomst. Het gebouw is zo vormgegeven dat het in de toekomst een nieuwe functie kan krijgen. Er kunnen bijvoorbeeld appartementen of kantoren in gemaakt worden.

Linda Peters
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met Linda
Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Wij delen graag kennis over noodverlichting in de vorm van gratis webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen. Deze webinars kun je ook on-demand terugkijken.

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.