Hotel Via Via Just a Room kiest voor D-Sign noodverlichting van Famostar

D-Sign noodverlichting van Famostar. Hotel Via Via heeft D-Sign Noodverlichting van Famostar.

Hotel Via Via Leeuwarden kiest voor D-Sign noodverlichting

Met de medewerking van Botte de Vries, projectleider bij Pranger Rosier, en Herman Schreuder, directeur van hotel Via Via Just a room is er een aansprekende referentievideo tot stand gekomen. De video is te zien onder aan deze pagina. Hotel Via Via just a room is geen standaard hotel. Het concept van dit hotel is het bieden van een lage service in de vorm dat er geen receptie zit voor het in- en uitchecken. Je regelt alles zelf. Inchecken gaat via je Smartphone: Je ontvangt een e-mail met jouw digitale sleutel om toegang te krijgen tot het hotel en jouw kamer. Volg de borden naar jouw kamer en swipe op jouw smartphone om de deur te openen. Het hotel biedt frisse kamers met alles erop en eraan! Een uitstekend bed, een luxe regendouche, fluffy handdoeken, grote ramen en supersnelle WiFi. De lage service gaat dus niet ten koste van het comfort! Het hotel heeft 74 slaapkamers en het concept is ingericht om het makkelijk te maken jezelf onder te dompelen in al het moois wat Leeuwarden te bieden heeft.

Logo van Hotel Via Via

Projectinformatie

Branche
Recreatie
Type bedrijf
Hotel
Adres
Tweebaksmarkt 23
Postcode
8911 KW
Plaats
Leeuwarden

Monumentaal pand in het centrum van Leeuwarden

Pranger Rosier heeft al het E& W installatiewerk verzorgd van dit monumentale pand. Het gebouw is het voormalig hoofdkantoor van de PTT en zit in het centrum van Leeuwarden. Omdat het een monumentaal pand is, moet er voorzichtig te werk gegaan worden. Je kunt niet zomaar alles eruit slopen. Het pand is volledig gestript aan de binnenkant en helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht. Duurzaamheid en circulariteit waren de uitgangspunten, wat terug te zien is in de materialen die gekozen zijn. Aan de wand in de douche hangen dispensers van Marie-Stella-Maris met natural bodycare producten. Van elke aankoop doneren zij een percentage aan duurzame en schone waterprojecten. Als er gasten zijn die langer blijven en nog geen behoefte hebben aan een schoongemaakte kamer, dan kunnen zij een deurhanger van Hotels for Trees aan de klink hangen. Er wordt dan een boom geplant in plaats van een kamer gepoetst. Uiteraard is alle verlichting led en in de gezamenlijke ruimtes, zoals de gangen en eetkamer voorzien van bewegingssensoren.

Armaturen met een mooi design

In opdracht van Pranger Rosier is er door Famostar een noodverlichtingsontwerp gemaakt. In eerste instantie is het Famostar S-Sense armatuur als uitgangspunt genomen voor de vluchtwegaanduiding, maar omdat dit een uitlopend model is hebben we na overleg gekozen voor de D-Sign. Dit is de opvolger van de S-Sense, modern en voorzien van een aantal onderscheidende eigenschappen. De D-Sign past perfect bij de uitstraling van het hotel.

Bekijk de video

Nieuwsgierig naar het eindresultaat van dit mooie project? Bekijk dan de video, deze staat onderaan deze referentie.

John Lammerts
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met John
Logo van Hotel Via Via

Projectinformatie

Branche
Recreatie
Type bedrijf
Hotel
Adres
Tweebaksmarkt 23
Postcode
8911 KW
Plaats
Leeuwarden

Toegepaste producten

In het gebouw van Hotel Via Via zijn D-Sign armaturen gebruikt op de plekken waar uitstraling van belang is. Voor de vluchtwegverlichting is er gekozen voor de CELO. Op plekken waar uitstraling minder van belang is, zoals de parkeergarage, daar is de GO! geïnstalleerd.

Bekijk het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.