Boutique Hotel d'Oude Morsch

Referentie Boutique Hotel d'Oude Morsch Referentie Boutique Hotel d'Oude Morsch

Allround past in het plaatje van onze referentie Boutique Hotel d’Oude Morsch

Onlangs vestigde het Boutique Hotel d’Oude Morsch zich in Leiden. Het hotel heeft een industriële inrichting waar ook de noodverlichting bij moest passen. Als noodverlichting bij  Boutique Hotel d’Oude Morsch is er gekozen voor de Allround. Het robuuste design van de Allround was de ideale invulling.

Projectinformatie

Branche
Sport en recreatie
Type bedrijf
Hotel
Adres
Park de Put 1
Postcode
2312BM
Plaats
Leiden

Het Boutique Hotel d’Oude Morsch is gevestigd in een voormalige kazerne

Het unieke aan Boutique Hotel d’Oude Morsch is dat het een voormalige kazerne is. De zogenoemde Morspoortkazerne was ooit een plek waar defensie haar koks opleidden. Deze kazerne is nu omgebouwd tot een hotel, waar de robuuste vintage stijl behouden bleef. Op aanraden van installateur en leverancier Fire Control beveiligingen BV. uit Den Haag en de architect heeft Reanne Bakker, eigenares van Boutique Hotel d’Oude Morsch, voor de vluchtwegaanduidingversie van de productfamilie Allround gekozen. “De keuze voor Allround was een gemakkelijke keuze omdat dit armatuur perfect bij de inrichting en de stijl van het hotel past” aldus Reanne Bakker.

Functioneel en gemakkelijk

Zoals de naam al zegt staat Allround om zijn functionaliteit bekend. Hij heeft niet alleen een robuust design, maar onder dit uiterlijk gaat ook nog een knap staaltje vernuft schuil. Zo is hij onder andere slagvast conform IK10 en is hij stof- en waterdicht conform IP66/IP68. Naast de functionaliteit is Allround ook gemakkelijk te installeren. Dit beaamt ook Rogier van der Meij van Fire Control beveiligingen BV. die de Allround armaturen in Boutique Hotel d’Oude Morsch geïnstalleerd heeft: “De armaturen waren eenvoudig te installeren, zowel aan het plafond als aan de wand. Enkele van de armaturen zijn vanwege de hoogte van het plafond zelfs gependeld opgehangen, waarbij de uitstraling van het hotel bewaard bleef”.

Felicia Soares
Heb je een vraag over deze referentie?
Neem direct contact op met Felicia

Projectinformatie

Branche
Sport en recreatie
Type bedrijf
Hotel
Adres
Park de Put 1
Postcode
2312BM
Plaats
Leiden

Toegepaste producten

Voor de noodverlichting bij Boutique Hotel dOude Morsch in Leiden is gekozen voor de Allround armaturen vanwege de ruwe uitstraling.

Foto’s van het eindresultaat

Benieuwd naar andere referenties?

Voor iedere branche hebben wij de juiste oplossing voor noodverlichting.