26 februari 2021

Noodverlichting van Nederlandse Bodem

We kijken mee over de schouder van Joanne en Paul, twee van onze medewerkers uit het magazijn. Joanne laat ons precies zien hoe onze noodverlichtingsarmaturen in elkaar worden gezet. Omdat onze armaturen in ons eigen magazijn samengesteld worden, is het mogelijk dat we van elke serie een steekproef nemen op het nummer en de functionaliteit van het armatuur. Zo zorgen we ervoor dat eventuele productiefoutjes snel opgespoord en opgelost kunnen worden. Paul laat zien hoe de steekproef op functionaliteit uitgevoerd wordt.

Een thuiswedstrijd

De video over Famostar noodverlichting van Nederlandse bodem kun je hieronder bekijken. Het armatuur dat Joanne in de video in elkaar zet is de CELO CS VA-1L. Dit is een vluchtwegverlichtingsarmatuur. Het zorgt ervoor dat tijdens een noodsituatie in het donker de vluchtroute toch goed zichtbaar is. Wil je meer informatie over dit armatuur of over vluchtwegverlichting in het algemeen? Hier vind je de CELO in ons assortiment. Meer informatie over vluchtwegverlichting staat hier.

Famostar Nederlandse noodverlichting

Wil je weten welke video’s we nog meer hebben gemaakt?

Bekijk hier alle video’s.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we publiceren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons LinkedIn– of Facebook. Wil je ook de vorige video’s van Marc bekijken? Klik dan hiernaast.

Aflevering 5: Noodverlichting van Nederlandse bodem

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Deel de blog:

Andere blogs

Jonge hond vs oude rot

Jonge hond vs oude rot

“De jeugd voelt verder dan ervaring ziet.” Famostar werkt samen met studenten van de Erasmus University en TU Delft. Zo wordt ervaring uitgewisseld.
Continue vermogen Famostar noodverlichting

Continu vermogen van noodverlichting zorgt voor een besparing

De Go! van Famostar verbruikt maar 1 watt continue vermogen. Daarmee reduceer je de CO2 voetafdruk en kun je besparen in euro's.
De SmartScan Van on tour

De SmartScan Van on tour

We zijn met de SmartScan Van on tour. Reserveer nu je plek en binnenkort staan we bij je op de stoep.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales