10 februari 2022

Famostar RION gecertificeerd

Famostar is sinds de lancering van de RION erkenningsregeling in januari 2022 gecertificeerd voor deelgebied A: het projecteren van Noodverlichting. RION staat voor Regeling Installatie en Onderhoud Noodverlichting. Met deze erkenningsregeling wil de vereniging de kwaliteit van noodverlichtingssystemen zoveel mogelijk garanderen.

Met de certificering hebben we aangetoond dat onze procedures goed op orde zijn en we aantoonbaar beschikken over deskundig personeel: opgeleide noodverlichtingsdeskundigen. Voor klanten van Famostar betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit van de projectie: conform wet- en regelgeving, niet te veel en niet te weinig.

RION certificering Famostar

Wil je meer informatie over onze producten?

Bekijk hier het hele assortiment

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Famostar

Deel de blog:

Andere blogs

PLF77630-A4_2

2022 Wrapped

Het einde van het jaar nadert en dat is vaak een tijd van reflectie. Op televisie en online word je overspoeld met lijstjes en overzichten.
DSC00215

Jan Maalderink aan het woord

Projectleider Jan Maalderink vertelt over het nieuwbouwproject en wat hierbij komt kijken.
Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Binnen Famostar hebben we gekeken hoe we onze verpakkingen duurzamer kunnen maken. Bekijk hier hoe we dat aangepast hebben.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales