29 april 2022

Famostar on demand webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

De webinars worden live gegeven, maar na afloop worden ze meestal ook on demand beschikbaar gemaakt op onze website. Dit houdt in dat je je gegevens achterlaat op onze website en direct de opname van de webinar kunt bekijken. Natuurlijk kun je dit ook op een moment of locatie doen wanneer het voor jou goed uitkomt. In de opname is er de functie om een stuk voor- of achteruit te spoelen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de delen te bekijken die voor jou interessant zijn. In elke webinar verwijzen we naar specifieke downloads op de website die voor dit specifieke onderwerp of deze doelgroep interessant kunnen zijn. Zo heb je meteen een klein naslagwerk wat je op elk moment erbij kunt pakken.

Famostar on demand webinar
Marc

Maak kennis met Marc

In de webinars maak je kennis met Marc, onze productmanager. Marc is noodverlichtingsdeskundige en weet alles over noodverlichting en de wet- en regelgeving omtrent noodverlichting. Onderwerpen die we kiezen voor de Famostar on demand webinars zijn vaak actuele thema’s, onderwerpen waar we veel vragen over krijgen of de webinar is gericht aan een specifieke doelgroep. Vaak wordt er ook een stuk van de wet- en regelgeving voor noodverlichting besproken. Heb je zelf een onderwerp waar je graag meer over zou willen weten? Geef het aan ons door en misschien behandelen we jouw onderwerp wel in een volgende webinar.

De webinars bieden we gratis aan, zo wordt onze kennis kosteloos met je gedeeld. We zien dit als een laagdrempelige manier om bij te dragen aan het up-to-date houden van de kennis in de branche. De opnames zijn inclusief de chat uit de live webinar. Hier worden regelmatig vragen in gesteld die voor iedereen interessant kunnen zijn. Als je na afloop van het kijken van een Famostar on demand webinar nog vragen hebt dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@famostar.nl of via 026-3846846.

Reviews Famostar on demand webinars

Aan het eind van de webinar vragen we vaak wat de kijkers ervan vonden. Hier krijgen we regelmatig positieve reacties uit. Een aantal zijn bijvoorbeeld:

• ‘Interessant en het was duidelijk te volgen.’
• ‘Helder, duidelijk en kort en krachtig. Hartelijk dank.’
• ‘Heel interessant, bedankt voor de uitleg.’
• ‘Duidelijk en heel waardevol dat hij op een later tijdstip bekeken en gedeeld kon worden.’

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Famostar on demand webinars? Op deze pagina vind je onze on demand webinars. Als je lid wordt van onze nieuwsbrief dan ontvang je als een van de eersten een uitnodiging als we weer een live webinar geven.

Reviews Famostar on demand webinar

Onze webinars bekijken?

Hier vind je al onze on demand webinars

Medewerker Famostar algemeen
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met Famostar

Deel de blog:

Andere blogs

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting van Famostar

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting

Klaar voor de toekomst met bio-circulaire noodverlichting. Wat is het en hoe draagt het bij?
Dim-armaturen-3

Dim-armaturen in informele omgevingen

Onopvallende noodverlichting met Dim armaturen.
Pijl omhoog of pijl omlaag 3

Pijl omlaag of pijl omhoog?

Pijl omhoog of pijl omlaag? Hoe zit het met de oude en de nieuwe normen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales