Home Nieuws Wegens succes herhaald! Seminar DALI & (nood)verlichting

Wegens succes herhaald! Seminar DALI & (nood)verlichting

1 september 2017

Afgelopen woensdag 12 juli organiseerden wij samen met Helvar, specialist in lichtmanagementsystemen, een seminar over DALI en (nood)verlichting. De zaal zat vol en er werd naderhand nog lang nagepraat. We merken dat er nog veel met elkaar te delen is over dit onderwerp, dus herhalen het seminar graag nog eens.

Terugblik

Na de opening van Famostar startte Jurgen van Helvar met de achtergrond van DALI. Met dit intelligente lichtmanagementsysteem is individuele aansturing en monitoring van armaturen mogelijk. Er werd stilgestaan bij de werking en functionaliteiten, zoals bewegingdetectie, daglichtregeling en energiemonitoring.

Brian van Helvar en Felicia van Famostar gingen dieper in op de voordelen van de integratie van de algemene verlichting met de noodverlichting in één centraal beheersysteem. Denk aan inzicht in de actuele status van de installatie en het aantoonbaar registreren van onderhoud dankzij de logboekfunctie.
De middag werd afgesloten met een goed glas en bijpassende hapjes. Voor de bezoekers een waardevol moment om te netwerken en nuttige kennis met elkaar uit te wisselen.

Deze waarde willen we diegenen die er niet bij konden zijn natuurlijk niet ontnemen. We hopen u daarom bij het komende seminar op 26 oktober te zien!

Programma donderdag 26 oktober

  • Ins & outs over DALI
  • Voordelen van DALI-noodverlichting
  • Ervaar zelf een noodsituatie in de belevingsruimte

U bent van harte welkom vanaf 15:00 uur. We starten om 15:30 uur en ronden om 17:30 uur af met een hapje en drankje.
Locatie: Famostar, Florijnweg 8, 6883 JP Velp

Wilt u het volgende seminar bijwonen? Laat het ons weten via de mail en wij stellen u als eerste op de hoogte van een nieuwe datum!

Terug naar overzicht
Deel dit artikel: