Thema Soorten noodverlichting
Kennisbank Soorten noodverlichting Vluchtwegverlichting Wat kan ik doen om vluchtwegverlichting aan te brengen op lastige plaatsen?

Wat kan ik doen om vluchtwegverlichting aan te brengen op lastige plaatsen?


Noodverlichting installeren kan soms een lastige klus zijn, zeker als u deze moet installeren op een plek waar u niet zo makkelijk bij kunt. Gelukkig zijn er daarvoor een aantal oplossingen die u hierbij helpen:

Armaturen met een hoge lichtopbrengst

Door armaturen met een hoge lichtopbrengst te installeren, kunt u alsnog zorgen voor de verplichte 1 lux op de grond. Pro Plus is hiervoor een ideaal armatuur. Door de vier krachtige led’s met geoptimaliseerde lenzen is Pro Plus geschikt voor grote ophanghoogtes tot 11 meter. Het gebruik van hoogwerkers kunt u minimaliseren dankzij de led-lichtbron die gegarandeerd 10 jaar mee gaat.

Pendelset

Voor hoge plafonds zijn er ook pendelsets. Deze sets zijn ideaal voor vluchtwegaanduiding die op een lastige, hoge plek geïnstalleerd moet worden. Zo hoeft u maar één keer bij deze lastige plek. Omdat de armatuur lager hangt, kunt u er in het vervolg makkelijker bij. Ook blijft de vluchtwegaanduiding bij een hoog plafond door de pendel goed zichtbaar.

Was dit antwoord nuttig?
Dankjewel dat je hebt meegeholpen aan deze kennisbank!
Wij ontvangen graag een suggestie om dit antwoord te verbeteren.

Support

Heb je een vraag over dit onderwerp?

026 3 846 846
Stuur ons een mail

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.