Thema Soorten noodverlichting
Kennisbank Soorten noodverlichting Overig Wat als een standaard product of oplossing niet voldoet?

Wat als een standaard product of oplossing niet voldoet?


Dan zijn wij daar om u te helpen! Onze assemblage vindt volledig in eigen huis plaats, waardoor wij altijd flexibel omgaan met uw specifieke vragen. De afgelopen 65 jaar hebben wij al veel vragen voorbij horen komen waarbij we altijd, in samenwerking met u, een juiste oplossing hebben weten te realiseren. Geen vraag is ons te gek.

Om u een idee te geven, een paar voorbeelden:

Vluchtwegverlichting Nightlife in het roodbruin

In Hoenderloo werd een nieuwe sporthal gebouwd die één moest worden met haar omgeving. Om deze reden mocht de noodverlichting niet te veel aandacht vragen. Daarom was vluchtwegverlichting Nightlife in een bijpassende, roodbruine kleur de perfecte oplossing.

Vluchtwegaanduiding S-Sense vanuit een andere hoek

De opdrachtgever en architect van een woningbouwcomplex wilden een luxe uitstraling en geen noodverlichtingsarmaturen aan het plafond. De installateur kwam hierdoor met een uitdaging te zitten. Uiteindelijk heeft hier een S-Sense die haaks op de muur moest worden geïnstalleerd uitkomst geboden.

Noodverlichting op een lichtlijn

Lichtlijnen en noodverlichting: een niet standaard combinatie. Toch wilde een hogeschool dit graag en zo zijn wij met deze vraag aan de slag gegaan. Uiteindelijk is hier de samenwerking met Philips gezocht en konden wij zo leveren wat de klant graag wilden.

Was dit antwoord nuttig?
Dankjewel dat je hebt meegeholpen aan deze kennisbank!
Wij ontvangen graag een suggestie om dit antwoord te verbeteren.

Support

Heb je een vraag over dit onderwerp?

026 3 846 846
Stuur ons een mail

1

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag als je vragen hebt.

Hoi, ik ben Roderik

Ik help je graag bij al je vragen.