SmartScan Van on tour

Alles over het slimme SmartScan-systeem bij jou op locatie

Sinds kort gaan we met de SmartScan Van on tour. Met deze Van (bakwagen) komen we bij je langs op locatie om alles te vertellen en laten zien over ons nieuwe revolutionaire SmartScan-systeem. In de Van hebben we de nieuwste SmartScan-technologieën. SmartScan is een draadloos systeem dat het de gebruiker mogelijk maakt alle Famostar noodverlichting online en centraal te monitoren. Zo kun je heel gemakkelijk van achter je bureau zien welk armatuur onderhoud nodig heeft.

Leuke reacties

Met de SmartScan Van hebben we al verschillende locaties bezocht en komen er enthousiaste reacties. Een voordeel is dat het hele team eenvoudig tegelijk kennis kan maken met het nieuwe SmartScan-systeem, omdat de Van op de locatie komt. Je hoeft dus niet naar ons toe te komen, wij komen naar jou en zorgen voor de koffie en wat lekkers.

Boek een afspraak

Wil je meer weten over de SmartScan Van en wat je kunt verwachten als we bij je langskomen? Neem snel contact op en we vertellen je er graag meer over. Ben je zo enthousiast dat je meteen een boeking wil doen? Vul ook dan onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact op om een datum in te plannen.

SmartScan Van on tour reserveren

Meer weten over het slimme SmartScan-systeem?

Noodverlichting 8 jaar garantie

8 jaar accugarantie

Benieuwd waarom we 8 jaar garantie geven op onze accu’s?
Lees verder

Noodverlichting 10 jaar armatuurgarantie

10 jaar armatuurgarantie

Onze producten worden uitgebreid getest om te voldoen aan de hoogste eisen.
Lees verder

SmartScan Van Famostar

SmartScan noodverlichting bij Brusche Elektrotechniek

In het nieuwe onderkomen van Brusche aan de Twentepoort West 29 te Almelo zijn de nieuwste technieken toegepast waaronder het nieuwe Famostar SmartScan systeem. Het was voor Brusche vanzelfsprekend om voor SmartScan te kiezen, zeker gezien de voortschrijdende techniek in de E-branche in combinatie met het verhuizen naar een nieuw onderkomen in Apeldoorn.

Wil je de SmartScan Van on tour reserveren?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Medewerker Famostar sales
Heb je een vraag over dit onderwerp?
Neem direct contact op met de binnendienst

Download de SmartScan folder

Wil je weten hoe SmartScan het werk als installateur makkelijker maakt?

Productpresentatie D-Sign armatuur

Webinars

Mede dankzij de corona periode zijn we begonnen met het maken van gratis Famostar webinars. Zo willen we onze kennis op een toegankelijke manier overbrengen.

Wij staan voor je klaar

Onze klantenteams zijn verdeeld over vier rayons en worden ondersteund door de gehele organisatie. Zo heb je altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Heb je een vraag? Neem contact op.

Famostar medewerkers sales